Acasă Evenimente UMF Timișoara Găzduiește Cea de-a 9-a Conferință a Secțiunii Europene a Academiei...

UMF Timișoara Găzduiește Cea de-a 9-a Conferință a Secțiunii Europene a Academiei Internaționale de Științe Cardiovasculare

169
0

 

 

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, un renumit centru academic și de cercetare medicală, va găzdui cu mândrie cea de-a 9-a Conferință a Secțiunii Europene a Academiei Internaționale de Științe Cardiovasculare. Evenimentul se va desfășura în perioada 4 – 7 octombrie și reprezintă un moment important pentru comunitatea academică și de cercetare în domeniul bolilor cardiovasculare.

Programul științific al conferinței este extrem de variat, abordând subiecte moleculare, celulare, translaționale, clinice și integrate legate de bolile cardiovasculare. Lectorii invitați, cu experiență vastă în domeniul cardiovascular, vor oferi prezentări de înaltă calitate în cadrul mai multor sesiuni specializate. Această diversitate va oferi participanților o perspectivă comprehensivă asupra ultimelor cercetări și dezvoltări din domeniul bolilor cardiovasculare.

Conferința va servi drept un cadru de diseminare a celor mai noi concepte în patologia cardiovasculară și comorbiditățile aferente. Această ocazie va facilita schimbul de informații între cercetători și va stimula colaborările în domeniul științific cardiovascular. De asemenea, evenimentul va reprezenta o oportunitate educativă semnificativă pentru tinerii cercetători, oferindu-le șansa de a interacționa cu specialiști de prestigiu și de a stabili colaborări în cercetarea cardiovasculară.

Organizatorii conferinței încurajează participarea doctoranzilor, postdoctoranzilor, masteranzilor și a tuturor cercetătorilor interesați să-și prezinte rezultatele sub formă de comunicări orale sau postere. De asemenea, se oferă posibilitatea studenților să participe activ la acest eveniment academic de înaltă calitate.

Pentru informații detaliate privind programul și înregistrarea, puteți accesa site-ul oficial al conferinței la următoarea adresă: [https://www.umft.ro/ro/a-9-a-conferinta-a-sectiunii-europeana-a-academiei-internationale-de-stiinte-cardiovasculare/](https://www.umft.ro/ro/a-9-a-conferinta-a-sectiunii-europeana-a-academiei-internationale-de-stiinte-cardiovasculare/)

Conferința promite să fie un eveniment de referință în domeniul cardiovascular, reunind specialiști și cercetători de top pentru a împărtăși cele mai recente descoperiri și pentru a dezvolta colaborări fructuoase în beneficiul sănătății cardiovasculare.

Articolul precedentComuna Bethausen Anunță a Patra Ediție a “Festivalului Ceaunelor și al Răchiei“
Articolul următorAvocații din Baroul Timiș anunță Protest: O Zi Fără Avocați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.