Acasă Evenimente Comuna Bethausen Anunță a Patra Ediție a “Festivalului Ceaunelor și al Răchiei“

Comuna Bethausen Anunță a Patra Ediție a “Festivalului Ceaunelor și al Răchiei“

236
0

 

Primăria comunei Bethausen vă invită cu căldură să participați la cea de-a patra ediție a “Festivalului Ceaunelor și al Răchiei,” un eveniment care aduce împreună iubitorii de tradiție, muzică și gusturi autentice. Festivalul se va desfășura joi, 5 octombrie 2023, începând cu ora 11:00 și promite să fie o zi memorabilă pentru comunitatea locală și toți cei pasionați de cultura românească.

Atmosfera festivă va fi întreținută de îndrăgitul interpret de muzică populară, Dan Nistor, și formația sa. Cu repertoriul său bogat de cântece tradiționale, Dan Nistor va aduce bucuria muzicii populare în inimile celor prezenți. Este o ocazie unică de a experimenta autenticitatea muzicii românești într-un cadru plin de tradiție.

Evenimentul va aduce în prim-plan bucate tradiționale gătite în ceaune, care sunt un adevărat deliciu pentru simțurile gustative. Participanții vor avea oportunitatea de a savura preparate tradiționale românești, pregătite cu pasiune și pricepere. Gustările și băuturile autentice completează atmosfera autentică a festivalului.

“Festivalul Ceaunelor și al Răchiei” este o ocazie minunată de a celebra tradițiile, muzica și bucatele românești. Bethausen se pregătește să găzduiască un eveniment memorabil, iar primăria așteaptă cu drag toți cei dornici să se alăture acestei sărbători autentice. O zi de bucurie și tradiție vă așteaptă la cea de-a patra ediție a acestui festival deosebit.

Articolul precedentGusturi Autentice și Bucurie la Festivalul Culinar Ceaunul și Grătarul din Deta
Articolul următorUMF Timișoara Găzduiește Cea de-a 9-a Conferință a Secțiunii Europene a Academiei Internaționale de Științe Cardiovasculare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.