Acasă Evenimente Premiu de Onoare pentru Compartimentul Public SALVAMONT- Consiliul Judeţean Timiş

Premiu de Onoare pentru Compartimentul Public SALVAMONT- Consiliul Judeţean Timiş

88
0

 

Gala Aniversară a 25 de ani de la înființarea SMURD Timiş a fost un moment special în care s-au adus în prim-plan eforturile remarcabile ale celor care lucrează neîncetat pentru a salva vieți și a asigura intervenții în situații de urgență. Unul dintre momentele deosebit de importante ale acestei gale a fost acordarea plachetei de onoare către Compartimentul Public SALVAMONT- Consiliul Judeţean Timiş- Direcţia de Prestări Servicii Timiş.

Această distincție deosebită a subliniat contribuția esențială a echipei Compartimentului Public SALVAMONT la crearea și dezvoltarea unui serviciu vital în zona turistică a județului Timiş. Această inițiativă a adus îmbunătățiri semnificative în intervențiile în situații de urgență și a demonstrat angajamentul și devotamentul deosebit al echipei față de comunitate și siguranța publică.

Compartimentul Public SALVAMONT nu a fost singur în această misiune vitală. Eforturile lor au fost susținute și îmbogățite de munca dedicată a voluntarilor salvatori montani și de colaborarea strânsă cu instituțiile partenere. Această colaborare a fost esențială în asigurarea unor intervenții rapide și eficiente în situații de urgență.

Această distincție este nu doar o recunoaștere a eforturilor și dedicării echipei Compartimentului Public SALVAMONT, ci și o demonstrație a recunoștinței și aprecierii aduse întregului lor efort. Această realizare semnificativă reprezintă un moment de mândrie pentru întreaga comunitate, subliniind importanța serviciilor de urgență și implicarea profesională a celor care lucrează în domeniul salvării vieților.

Totodată, această ocazie specială a fost folosită pentru a felicita și sărbători cei 25 de ani de activitate dedicați salvării vieților de către SMURD Timiş. Acest moment important ne amintește de angajamentul și sacrificiile făcute de echipele de intervenție în situații de urgență pentru a asigura siguranța și bunăstarea comunității. Această aniversare reprezintă un prilej de onoare și recunoaștere pentru cei care sunt mereu pregătiți să intervină în momente dificile pentru a salva vieți.

Articolul precedentSupraviețuitorul Exploziei din Crevedia Revenit în Țară pentru Tratament
Articolul următorGusturi Autentice și Bucurie la Festivalul Culinar Ceaunul și Grătarul din Deta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.