Acasă Evenimente Fritz face un coridor urban în locul ștrandului termal din Timișoara! Face...

Fritz face un coridor urban în locul ștrandului termal din Timișoara! Face acest lucru pentru timișorenii care vor să facă mai mult sport!

228
0

Primarului Dominic Fritz îi plac mai mult scandalurile decât administrația locală sau poate așa face el administrație. Prima data la judecată după la treabă.

Timișorenii vor fapte, s-au cam săturat de vorbe și de acest elan tineresc sau anti/Robu.

Dominic Fritz a câștigat alegerile în 27 septembrie 2020, cu un scor net superior fată de Nicolae Robu. Doar că atunci timișorenii se săturaseră de Robu, și au votat pe oricine altcineva.

Așa a ajuns un străin primar, mai pe scurt.

Ieri primarul Fritz a anunța o “victorie” împotriva strandului Termal. Și dorește să continue să oprească” șmenurile”.

El nu face așa ceva, el este corect.

“Am zis că nu mă opresc. Victorie definitivă la Înalta Curte împotriva celor de la Ștrandul Termal.

Pentru anii în care au folosit ilegal terenul de pe malul Begăi, acum trebuie să plătească bugetului local 7 milioane lei, plus 31.000 euro/lună până la eliberarea terenului.

Vorbim de un teren de aproape 13.000 mp din domeniul public pe care din 2014 l-au folosit ilegal, fără să plătească un leu.

E un alt caz în care tergiversarea lucrurilor prin tertipuri juridice a făcut ca ilegalitatea în mijlocul orașului să ne râdă în față.

De aceea, am pornit în 2021 un proces de evacuare, care a așteptat decizia de la Înalta Curte. Acum îl repunem pe rol. De aceea, am pornit în 2022 un proces în anticipare ca să cerem răspunderea personală a patronului pentru a recupera prejudiciul. Știm că firma lui e în insolvență. De aceea, anul acesta am semnat dispoziție să-și demoleze singur clădirea privată pe care a ridicat-o fără autorizație pe acest teren public – tocmai din banii furați orașului.

Teren cu teren recuperăm malul Begăi. Amenajăm acolo un Coridor Urban Verde unde timișorenii se vor putea plimba, face sport, petrece timp în natură.

În curând urmează buldozerele. Și ne revedem în instanță pentru celelalte șmenuri”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Articolul precedentNicolae Robu a susținut astăzi primul curs, în noul an univeristar!
Articolul următorDomnul Maestru Miki Viel, nu este un interlop așa cum spun cei de la USR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.