Acasă Evenimente Studenții membri Akademika Banat de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai...

Studenții membri Akademika Banat de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara au avut bucuria de a participa la Festivalul Gastronomic Românesc pe țară ed.XVIII și Ziua Familiei din orașul Gyula – Ungaria

176
0
Studenții membri Akademika Banat de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara au avut bucuria de a participa la Festivalul Gastronomic Românesc pe țară ed.XVIII și Ziua Familiei din orașul Gyula – Ungaria, în data de 16.09.2023, organizat de Autouvernarea pe Țară a Românilor din Ungaria.
🔴
Nu a fost doar bucuria de a participa la un eveniment atât de frumos, ci și o ocazie de a arăta cât de bune sunt produsele #Akademika #Market. Munca în echipă, colaborarea și dăruirea studenților de la cele 6 facultăți (anul I – master) au pregătit ceva inedit: 🍔 Burgerul Akademika Banat cu carne de bivoliță și vită Angus, pe muzica soliștilor de muzică populară ai universității – Mircea N. Cârţişorean și Alexandra Trif – Ale Trif .
🟢 ️Cea mai mare mulțumire a venit prin felicitările primite de la cei care au gustat burgerii de la standul #USVT. Ne-au onorat cuvintele de apreciere oferite universității de către ambasadorul României în Ungaria, domnul Andrei Șopandă, ale domnului Florin Trandafir Vasiloni – Consul General al României la Gyula, ale domnului Consul General al României la Szeged Daniel Banu, doamnei Kovács Bărăscu Elena Delia – directorul ziarului “Cronica” și al președintelui Autoguvernării pe Țară a Românilor din Ungaria, domnul Kozma György.
🤝 Mulțumim doamnei Victoria Lucaci pentru sprijinul acordat din suflet și implicarea directă în eveniment alături de #USVT.
🎶 Îmbinarea muzicii și a tradițiilor, colaborarea transdisciplinară și lucrul în echipă au fost factorii de succes la acest eveniment❗
Articolul precedentS-a deschis RHINO SQUAD ACADEMY! Unul dintre cele mai mari cluburi de arte marțiale din Timișoara!
Articolul următorActorul Eugen Moțățeanu a trecut la cele veșnice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.