Acasă Evenimente Balerina și Gorila gigant, acrobații cu foc, statui vivante, personaje pe picioroange...

Balerina și Gorila gigant, acrobații cu foc, statui vivante, personaje pe picioroange și ateliere pentru copii, la Check Art Festival în Iulius Gardens

66
0

Una dintre cele mai așteptate manifestări artistice stradale din Timișoara revine în Iulius Town, în acest weekend. Check Art Festival aduce marionetele gigant, statuile vivante, mimi, bufoni, fire show, aerial, ateliere de creație, face painting, dar și alte surprize. Distracția este completată de concertele susținute de vedete naționale și internaționale: Lepa Brena, Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, Argatu’, dar și Rava, Bejbi Motorola și HVNDS.

 

Sâmbătă și duminică16 – 17 septembrie 2023, Iulius Town se va transforma într-o „scenă”, pe care vor performa mai mulți artiști stradali. Începând cu ora 17.00Iulius Gardens va fi animat de bine-cunoscutele statui vivanteexpresivii mimi, dar și bufonii care vor stârni amuzamentul. În parc vor fi prezente și marionetele gigant ale Teatrului pe roți din Arad. Gorila și Balerina vor face un adevărat spectacol pentru cei prezenți în Iulius Gardens, în intervalul orar 17.00 – 20.00. Și trupa Foolosophy Entertainment va fi la înălțime sâmbătă și duminică, când va aduce în parc personaje pe picioroangeDe la ora 17.00, copiii sunt așteptați și la ateliere de creațieface painting, dar și la cabina photo booth Cupio, care au loc în Iulius Gardens.

Check Art Festival aduce performerul Papito din Ungaria, care va face un show de jonglerii şi acrobaţii amuzante, de la ora 19.00, la scena amplasată în zona Lake Plaza. Fiecare seară de festival se va finaliza cu un fire show, de la ora 20.15. Muzica live nu va lipsi din cadrul Check Art Festival, astfel că de la ora 17.00, pe scenă vor urca: Ingrid, Antonia Rădulescu, Rodica Pîslari Canțîr, Sebastian Covaci, Alex Ticula, Timeea Csaszar & Carina Csaszar.

De vineri15 septembrie, dăm și startul celor trei seri în care artiști naționali și internaționali vor concerta la Iulius Town Timișoara. Pe scena din Iulius Gardensvineri, de la 19.00, vom asculta melodiile trupei HVNDS, după care va urma artista din Belgrad – Bejbi Motorola, iar seara va fi încheiată de traperul RavaPe scena din parcarea exterioară UBC 0, sâmbătă are loc cel mai așteptat moment artistic, ce va fi susținut de Lepa Brena, cea mai bine vândută solistă din istoria Balcanilor, iar duminică, încheiem un weekend la superlativ, de la ora ora 19.30 cu o seară by Flight Festival, alături de Dj KukyJamala și Argatu`.

Articolul precedentAvem doi campioni europeni la șah: Maria Anistoroaei și Vladimir Sofronie
Articolul următorPrimarul din comuna Șag Flavius Alin Roșu investește în educație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.