Acasă Evenimente Brandul Reserved, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa,...

Brandul Reserved, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, prezent din octombrie, în Iulius Town Timişoara

101
0

 

IULIUS şi LPP S.A., cea mai mare companie de modă din Europa Centrală și de Est, au încheiat un parteneriat pentru inaugurarea, în toamnă, a unui magazin Reserved, în ansamblul mixt Iulius Town Timişoara. Aceasta va fi prima locaţie Reserved din reţeaua naţională de retail a companiei IULIUS şi se alătură magazinelor din grupul LPP deja prezente, precum Cropp, House şi Sinsay.

Cea mai mare destinaţie de cumpărături din afara Capitalei, localizată în ansamblul mixt Iulius Town Timişoara, va fi completată cu un nou brand apreciat. În luna octombrie, Reserved, parte a grupului polonez LPP S.A. şi unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, va inaugura un magazin de aproximativ 1.800 mp. Aceasta va fi prima locaţie marca Reserved din reţeaua naţională a companiei IULIUS, unde LPP S.A. este prezent deja cu brandurile Cropp, House şi Sinsay, iar în curând şi cu Mohito, la Iulius Mall Iaşi.

 

Reserved este un brand care urmărește ultimele tendințe în colecțiile sale, combinând modelele clasice cu propuneri originale și de ultimă oră. Se inspiră din multiculturalismul marilor metropole din Europa și America, dar și din viața cotidiană metropolitană din Tokyo sau Seul. Oferta brandului include linii pentru femei, bărbați și copii. Cumpărătorii pot găsi aici și îmbrăcăminte unisex și o gamă extinsă pentru femeile însărcinate.

Reserved include o varietate de colecții care reflectă cele mai recente tendințe, minimaliste și premium de o calitate excelentă. Atunci când creează colecții, brandul depune mult efort pentru a testa noi soluții în domeniul modei sustenabile și crește treptat ponderea modelelor ecologice din linia Eco Aware în colecțiile sale.

 

Despre LPP

 

LPP este o companie poloneză de familie care îmbracă clienți din aproape 40 de piețe globale. În ultimii 30 de ani, LPP a construit de la zero cea mai mare companie de modă din Europa Centrală și de Est, gestionând cinci mărci recunoscute: Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay. LPP este prezent în 40 de țări din Europa, Africa și Asia, cu o rețea de peste 2.045 de magazine și peste 29.000 de angajați în birourile și structurile de vânzări.

***

Despre IULIUS

Compania IULIUS este dezvoltator și operator specializat în ample proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 25 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava. Valorea investiţiilor realizate depăşeşte 1,2 miliarde de euro. Portofoliul este compus din două proiecte mixte (Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara), reţeaua naţională Iulius Mall (Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava), două proiecte de proximitate Family Market (Iaşi) și 15 clădiri office în Iași, Timișoara și Cluj-Napoca. Portofoliul include peste 310.000 mp de spaţii de retail, proiectele fiind lidere de piață la nivel regional, cu peste 70 de milioane de vizite anual.

Inaugurat în 2019, Iulius Town este singurul proiect mixt de regenerare urbană din vestul țării, realizat de compania IULIUS și Atterbury Europe, şi una dintre cele mai mari investiţii din regiune, în valoare totală de 442 milioane de euro.

  • 102.000 mp retail, cea mai mare zonă de cumpărături din afara Bucureştiului
  • 450 de magazine, cafenele şi restaurante tematice
  • 12 săli de cinema * primul concept cinema VIP (cină și film all inclusive) din afara Capitalei
  • centru de fitness * piscină semiolimpică
  • grădiniță şi şcoală primară
  • parc * carusel venețian * piațete evenimente * lac
  • 4 clădiri office premium * 82.000 mp * 50 companii multinaționale * 9.500 angajați
  • 3 săli de evenimente
Articolul precedentMedalie de bronz la Campionatele Mondiale de Atletism de la Budapesta. Alina Rotaru -Kottmann e pe podium la lungime!
Articolul următor17 stații de încărcare în plus, pentru cei cu mașini electrice. Vezi unde vor fi amplasate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.