Acasă Evenimente Muzică live, la Pescada Porto, noul restaurant cu specific pescăresc din Iulius...

Muzică live, la Pescada Porto, noul restaurant cu specific pescăresc din Iulius Town. VEZI POZE!

241
0

Oferta culinară de fine dining din Iulius Town continuă să se diversifice și aduce timișorenilor noi experiențe senzoriale. Pescada Porto, restaurant cu specific pescăresc, se deschide vineri, 11 august 2023, și aduce în farfurii rețete învățate de la pescari, cu pește și fructe de mare din Dunăre, Marea Neagră, dar și din oceane. Cu ocazia inaugurării, în noul restaurant vor avea loc, tot weekend-ul, o varietate de evenimente: concerte, ateliere de creație pentru copii, statui vivante, face painting.

După ce a acumulat o experiență de șase ani, restaurantul Pescada deschide a doua sa locație din Timișoara, în Iulius Town. Pescada Porto se inaugurează în acest weekend și îi așteaptă pe iubitorii de fructe de mare și pește cu preparate delicioase, dar și cu evenimente pe măsură. Restaurantul se află la parterul United Business Center 0 și are deschidere spre Iulius Gardens.

Am ales să adăugăm «Porto» în denumire pentru a evidenția noutatea, modernul și amploarea cu care acest concept vine. Portul este, în general, un punct de reper pentru orașe, este locul de întâlnire. Cu aceeași tematică marină, vasul nostru ancorează în noul Porto Pescada aflat acum în punctul cel mai fierbinte al orașului, Iulius Town, și aduce cu el gust bun și diversitate”, a declarat Ionuț Gaiță, reprezentant Pescada Porto.

Vineride la ora 18.00, Pescada Porto va fi „prădat” de statui vivante îmbrăcate în pirați, iar de la 19.ooviolonistul David Neamțu aduce atmosfera din pelicula „Pirații din Caraibe” cu un concert liveSâmbătă și duminică începând cu ora 17.00, micii iubitori de fructe de mare sunt așteptați la o sesiune de ateliere de creație cu tematică marină, iar cei mai curajoși se vor putea „transforma” în personajele lor preferate în zona de facepaintingSâmbătăde la ora 19.00, va avea loc un concert live susținut de artista timișoreancă Ingrid, iar duminică, de la 19.00, Andrei Cristea va cânta la saxofon pentru cei prezenți. Pirații vor fi prezenți și sâmbătă și duminicăde la ora 18.00.

Articolul precedentCiprian Trocan, director DPS:”Merită să plătim noi avize din bani publici tot către alte instituții publice? Merită să ne mai consumăm nervii și energia pentru proiecte care știi că vor fi împiedicate cu un singur pix?”
Articolul următorPROTEST SPONTAN LA ANAF TIMIȘOARA! VEZI VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.