Acasă Sport România încheie Campionatul Mondial de Canotaj pentru Juniori (Under – 19) de...

România încheie Campionatul Mondial de Canotaj pentru Juniori (Under – 19) de la Paris cu un total de 6 medalii, dintre care 3 de aur și 3 de bronz

321
0

 

Prima medalie de aur a fost câştigată de Ionela Elena Scutaru şi Gabriela Tivodariu la dublu rame feminin (07:26.70).

A doua medalie de aur a fost adusă de echipajul de patru rame masculin, alcătuit din Mateus Simion Cozminciuc, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Constantin Flocea şi Sergiu Anfimov, cu timpul de 06 min 06 sec 24/100.

Bianca Camelia Ifteni a devenit campioană mondială de junioare la simplu vâsle feminin cu timpul de 07 min 52 sec 33/100.

Echipajul de patru rame feminin, compus din Ioana Ruxandra Pascovici, Iuliana Isabela Boldea, Delia Mirabela Gradinaciuc şi Andreea Nicoleta Dinu, a obţinut medaliile de bronz (06:51.74), devansat de Italia şi Marea Britanie.

Bronz a câştigat şi echipajul de 8+1 feminin (Narcisa Florentina Negură, Adina Alexandra Florea, Rebeca Andreea Andriesei, Bianca Elena Drăghici, Beatrice Piseru, Georgiana Blănariu, Andreea Bianca Marin, Denisa Cristina Ailincăi şi Irina Lucia Andreea Despa), cu timpul de 06 min 26 sec 14/100, devansat de Marea Britanie (06:26.00) şi Germania (06:26.09), într-o finală foarte strânsă, în care primele patru clasate au fost despărţite de 24 de sutimi.

Articolul precedentLuni, 7 august, în ansamblul Iulius Town va avea loc un amplu exercițiu al ISU Timiş
Articolul următorTrădat de pasiunea pentru Napoli: Un italian căutat de 11 ani de poliţie a fost arestat după ce a fost văzut sărbătorind titlul în Serie A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.