Acasă Evenimente Sportiva Angela Cozma obține un nou loc I, după o bine meritată...

Sportiva Angela Cozma obține un nou loc I, după o bine meritată pauză!

349
0

Sportiva din  comuna Moravița, Angela Cozma obține un nou loc I , la vecinii noștri din Serbia, în Pancevo.

Antrenorul Iovan Eugen împreună cu Angela Cozma ne bucură chiar și din concediu, la competițiile unde participă. Urmează o competiție importantă pentru cei doi, un Campionat European, unde sperăm să facă o figură frumoasă.

Timișenii le urează mult succes!


“După o perioadă de pauză, astăzi Angela Cozma a participat la concursul de atletism “Maratonki Pancevo” desfășurat în localitatea Pancevo, Serbia. Au concurat 30 de fete din clasele 5-8, reprezentând 5 cluburi de top. Angela Cozma a alergat 1100 m și s-a calificat pe locul I, la o distanță de 200 m față de locul II.

În următoarele zile, Angela Cozma va pleca într-un cantonament de pregătire pentru Campionatul European din Cehia, care va avea loc la sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie. Acest campionat reprezintă cea mai importantă competiție din toată cariera Angelei. Îi urăm succes și îi ținem pumnii, atât ei, cât și antrenorului ei, Iovan Eugen . Angela nu va reprezenta doar comuna Moravița, ci și România! Baftă, Angela!”, a transmis primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău.

Articolul precedentEi sunt înotătorii României care au avut o prestație excelentă la Maribor!
Articolul următorȘtafeta feminină mixtă (100x200x300x400 m) a României a cucerit un AUUUR URIAȘ pentru TEAM ROMÂNIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.