Acasă Evenimente Maşină de teren ticsită cu migranți, oprită de poliţiştii de frontieră

Maşină de teren ticsită cu migranți, oprită de poliţiştii de frontieră

101
0

 

Poliţiştii de frontieră au descoperit, înghesuiţi într-un autovehicul de teren care a încercat să se sustragă de la control, 17 cetăţeni din Irak şi Siria.

Astăzi, în jurul orei 06.00, în cadrul unei misiune specifice, colegii noștri au executat un filtru pe raza judeţului Mehedinţi, pe comunicaţia E70, ocazie cu care au oprit la control mai multe mijloace de transport.

La vederea poliţiştilor de frontieră, un conducător auto aflat la volanul unui autovehicul de teren a virat brusc pe un drum lateral, pentru a evita filtrul de control. În scurt timp, poliţiştii de frontieră au identificat autovehiculul, care a fost implicat într-un accident.

În interiorul mijlocului de transport au fost descoperite 17 persoane de origine afro-asiatică. Imediat a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă, care a sosit la faţa locului pentru acordare de îngrijiri medicale. Persoanele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita internare.
Din primele verificări a rezultat faptul că persoanele sunt din Irak şi Siria.

Poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi desfăşoară activităţi la faţa locului cu privire la accidentul rutier. Totodată, polițiștii de frontieră desfăşoară acţiuni specifice pentru identificarea şoferului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

#politiadefrontiera #ladatorie #misiunepermanenta

Articolul precedentUn marinar şi un câine au supravieţuit două luni într-o barcă aflată pe mare
Articolul următorLocul III în lume pentru România la Olimpiada Internațională de Fizică 2023. Timișoreanul Vlad Oros prezent și el în echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.