Acasă Evenimente Atenție RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE!

Atenție RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE!

123
0

Din cauza creșterii temperaturilor zilnice peste valoarea de 36 °C sunt necesare a se institui restricții de circulație pe drumurile naționale care tranzitează zonele sub avertizare de cod portocaliu.
🟠 Aceste restricții au la bază avertizarea meteorologică emisă de către ANM prin care se menționează că luni (17 iulie), în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei valul de căldură va persista, iar canicula se va intensifica. Valul de caldură și disconfort termic va persista marți (18 iulie) în regiunile vestice, sudice și sud-estice, iar miercuri și joi (19-20 iulie) în cele din jumătatea sudică a teritoriului. Se vor înregistra temperaturi în general de 37-39 °C.
🟠 Astfel, în perioada 17-19 iulie, intervalul orar 12:00 – 20:00, va fi restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe drumurile naționale din județele Teleorman, Dâmbovița, Argeș, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, 𝗔𝗿𝗮𝗱, 𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀̦, 𝗖𝗮𝗿𝗮𝘀̦ 𝗦𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶𝗻, Bihor, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași.
🟠 Pe sectoarele de drumuri expres și autostrăzi traficul se va desfășura în condiții normale.

Articolul precedentDestinația de vacanță” din inima Timișoarei. Evenimente variate pe agenda Iulius Town din acest weekend
Articolul următorUn marinar şi un câine au supravieţuit două luni într-o barcă aflată pe mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.