Acasă Evenimente Proiect istoric în comuna Șag!

Proiect istoric în comuna Șag!

226
0

S-a finalizat un proiect istoric în comuna Șag. A fost recepționat proiectul de “Extindere rețea de apă și introducerea canalizării” .

Primarul comunei Flavius Alin Roșu a fost prezent la acest eveniment istoric.

 

🛑 “A fost finalizat cel mai mare proiect din istoria comunei ȘAG ! ✔️

🛑 Astazi, a avut loc Recepția la Terminarea Lucrărilor, la proiectul “Extindere rețea de apă și introducerea canalizării” !

🛑 Proiectul a fost finanțat din fonduri europene, cu, cofinanțare de la bugetul local și Consiliul Județean Timiș ! Valoarea proiectului a fost de aproximativ 6 000 000 euro !

🛑 “Această investiție presupune conducte noi de apă pe 7 străzi, rezervor nou de apă, o stație de pompare, una de repompare și una de clorinare ! De asemena s-au realizat 7 stații de pompare ale apelor uzate și rețea de canalizare nouă pe 31 de străzi ! Garanția investiției este de 37 de luni !

🛑 Având in vedere că zona Manastire nu a fost cuprinsă in acest proiect, din cauza faptului ca la acel moment drumurile nu erau preluate de Primărie, am făcut demersurile necesare și am găsit o nouă sursă de finanțare pentru această nouă investiție, urmând ca in cel mai scurt timp posibil sa începem lucrările și in această zonă!

Sa fie într-un ceas bun ! 🙏🏻”, a scris primarul pe pagina sa de facebook.

#ȘAG
#DEZVOLTARE

Articolul precedentUn jucător român a fost cumpărat de o echipă din Premier League!
Articolul următorDouă tramvaie Bozankaya s-au ciocnit în Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.