Acasă Evenimente CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM “VTM TIMIS-NADRAG 2023”

CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM “VTM TIMIS-NADRAG 2023”

137
0

In data de 15.07.2023 in jud.Timis,zona comunei Nadrag ,va avea loc pentru a zecea oara consecutiv in jud.Timis,CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM editia X, in organizarea Asociatiei Auto Club Rally Timis sub egida F.R.A.S.,cu sprijinul si finantarea Consiliului Judetean Timis si a comunei Nadrag,competitie care va fii de genul viteza pe traseu montan,foarte agreat de  sportivii automobilisti si spectatori denumit CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM “VTM TIMIS-NADRAG 2023”.

Concursul va incepe la ora 10.00 si va consta din 4 manse, 1 de recunoastere,1 de antrenamente cronometrate si 2 manse de concurs.In functie de vreme si de numarul de concurenti organizatorii ar putea marii la 6 numarul de manse.Festivitatea de premiere se va oficia in centrul comunei Nadrag.

Se anunta o prezenta selecta de sportivi piloti auto,30 dintre cei mai cunoscuti sportivi din vestul tarii vor lua startul , si echipa castigatoare de anul trecut CSC Dumbravita condusa de Marius Giurisici.

Circulatia va fii inchisa in data de 15.07.2023  intre orele 08.00-17.00 pe traseul DJ 681 de la intersectia cu DJ 681B pe o distanta de 3,5 km spre satul Hauzesti.

Articolul precedent„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și multe alte opere realizate din materiale reciclate. Descoperă tablouri din doze de aluminiu, la Iulius Town Timișoara!
Articolul următorSTOP JOC la Ripensia Timișoara! Vai de “fotbalul” nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.