Acasă Evenimente „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și multe alte opere realizate din materiale...

„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și multe alte opere realizate din materiale reciclate. Descoperă tablouri din doze de aluminiu, la Iulius Town Timișoara!

101
0

Artiștii participanți la concursul Can Art&Design Festival îmbină într-un mod ingenios arta și sustenabilitatea. Astfel, au luat naștere nouă lucrări de artă modernă realizate din doze de aluminiu, ce reproduc creații celebre și care pot fi admirate în Iulius Town, până în 23 iulie 2023. Vino să vezi „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sărutul” lui Gustav Klimt, lucrarea „Chaplin – The Sad Man” și nu numai, într-o expoziție inedită.

 

Iulius Town alături de Asociația Alucro promovează reutilizarea creativă a dozelor de aluminiu și transformarea lor în lucrări de artă cu utilitate pentru spațiul public. Astfel, în piațeta Intersport de la etajul 1 din Iulius Mall, pot fi admirate tablourile: „Rupestra 3000”, „Cei 3”, „Youth”, „Simbioza Generațiilor”,  „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sărutul” lui Gustav Klimt, „Chaplin – The Sad Man”, „Cenzura – un mecanism de supraviețuire” și „Cosmos”. Acestea sunt realizate de artiști români din toată țara, profesioniști și amatori, și au luat naștere în urma concursului Can Art&Design Festival.

Scopul evenimentului este de a atrage atenția asupra reciclării, ne invită pe toți să privim deșeurile ca pe o resursă valoroasă și să găsim modalități creative de a le transforma în lucruri noi și utile. Nu în ultimul rând este un alt fel de semnal de alarmă pentru modul în care putem contribui la reducerea poluării și a impactului asupra mediului înconjurător. Expoziția este destinată publicului larg, iar intrarea este liberă.

 

Tablourile au putut fi admirate și în Iulius Mall Cluj și Palas Campus, iar acum au ajuns și în Iulius Town.

 

Vino la Iulius Town să vezi cum poți recicla dozele din aluminiu într-un mod special și descoperă o expoziție 100% ecologică!

Articolul precedentAntreprenorul a început lucrările la Centura Timișoarei!
Articolul următorCUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM “VTM TIMIS-NADRAG 2023”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.