Acasă Uncategorized Spații de închiriat la Aeroportul Timișoara!

Spații de închiriat la Aeroportul Timișoara!

116
0

Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentruinchirierea a trei spatii, astfel:

– Lotul 1 si Lotul 2 – spatii cu destinatia “comercializare produse tip TRAVEL ESSENTIALS”, situate in zona publica a noului Terminal de Plecari Curse Externe;

– Lotul 3 – spatiu cu destinatia “comercializare produse tip TRAVEL ESSENTIALS”, situat in zona securizata a noului Terminal de Plecari Curse Externe.

Licitatia va avea loc in data de 20.07.2023, ora 11:00, la sediul S.N. Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” S.A.

Contravaloarea garantiei de participare la licitatie este:

pentru Lotul 1 4.860 euro;

pentru Lotul 2 3.360 euro;

pentru Lotul 3 3.900 euro.

Documentatia de atribuire, poate fi procurata (gratuit), incepand cu data prezentului anunt, de la sediul S.N.Aeroportul International Timisoara Traian Vuia S.A., Compartiment Contracte si Achizitii Publice sau in baza unei solicitari trimise pe adresa de e-mail office@aerotim.ro sau achizitii.publice@aerotim.ro.

Data si ora limita de depunere a ofertelor este20.07.2023, ora 10:00 la sediul aeroportului, BirouRegistratura.

Informatii si clarificari privind documentatia de atribuire si desfasurarea licitatiei se pot obtine printr-o solicitare scrisa transmisa la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau achizitii.publice@aerotim.ro

Articolul precedentAcoperiș smuls de vânt la Reșița! Mai multe mașini au fost distruse!
Articolul următorAlin Nica, președinte CJ Timiș: “USR și PSD au o alianță tacită în Consiliul Local Timișoara”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.