Acasă Evenimente Un deținut este căutat de autorități!

Un deținut este căutat de autorități!

266
0

 

Marți,  27.06.2023, în jurul orei 0.59 s-a constatat că deţinutul SAVA TIBERIU FLAVIUS, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru exterior DIETRICH HONOLD.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

           Menționăm că părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228

Articolul precedentAeroportul International Timisoara anunță inchirierea unui spatiu cu destinatia “RESTAURANT”
Articolul următorȘase copii s-au intoxicat, după ce au înghițit mai multe antibiotice deodată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.