Acasă Evenimente Dosarul care îl viza pe avocatul timișorean, Florin Kovacs, a fost clasat...

Dosarul care îl viza pe avocatul timișorean, Florin Kovacs, a fost clasat de procurori.

223
0

Final de anchetă într-un dosar celebru din Timișoara, care îl viza pe avocatul Florin Kovacs.

A fost vorba despre o plângere făcută de fostul ofițer de Poliţie, Nicolae Boia, care avea şi o înregistrare între Florin Kovacs şi diriginta băiatului său. Din acea conversație ei ar fi vrut să plătească pentru fiecare probă la bacalaureat, câte 1000 de euro.

Procurorii DNA au clasat dosarul, pe motiv că fapta nu există.

Dispune clasarea cauzei cu privire la săvârşirea infracţiunilor de luare de mită prev. de art. 289 alin 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Leg. 78/2000, dare de mită prev. de art. 290 alin. 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Leg. 78/2000, cumpărare de influenţă prev. de art. 292 alin. 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Leg 78/2000 şi trafic de influenţă prev. de art. 291 din Codul penal rap. la art. 6 din Legg. 78/2000”, se arată în Ordonanţa de clasare.

 

Marele fost polițist Boia Nicolae s-a ocupat toată cariera lui de combinaţii, pe sistemul lover boy, șantajând femei vulnerabile, iar dacă nu cedau, le ameninţa cu dosare penale prin violarea vieţii private, defăimarea socială si înregistrari clandestine,  profitând de funcția sa de polițist, a declarat avocatul Florin Kovacs pentru televiziunea Tele 9TV.

 

Articolul precedentȘase copii s-au intoxicat, după ce au înghițit mai multe antibiotice deodată!
Articolul următorMarius Graur, primar comuna Lovrin: “29 SI 30 IUNIE 2023 VĂ AȘTEPTĂM SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ ZILELE LOVRINULUI ÎN PIAȚA DIN COMUNĂ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.