Acasă Evenimente Admiră mașina Aston Martin Vantage 007 Edition în Iulius Gardens și bucură-te...

Admiră mașina Aston Martin Vantage 007 Edition în Iulius Gardens și bucură-te de Food&Music Extravaganza de la restaurantele din Iulius Town!

96
0

 

Fanii francizei James Bond și cei ai producătorului britanic de mașini de lux Aston Martin au ocazia să admire în perioada 24 – 25 iunie 2023, în Iulius Gardens, piațeta Tucano, unul dintre cele 100 de exemplare Aston Martin Vantage 007 Edition. Seria de evenimente exclusiviste se extinde și la restaurantele tale favorite din Iulius Town, pentru că bucătarii de la C-House Milano, Enjoy Sushi, Kai Town, Pizza 2GO și Fenice Palas îți propun un weekend cu delicii fresh, dintr-o varietate de bucătării internaționale, asezonate cu muzică de bună calitate. Ne vedem la Food&Music Extravaganza!

 

Aston Martin Vantage 007 Edition, mașina concepută pentru a omagia lunga colaborare între Aston Martin și seria de filme James Bond, odată cu lansarea filmului„No Time To Die”, ajunge în Iulius Town. Poți să o admiri, în premieră, sâmbătă și duminică, în piațeta Tucano și să te bucuri de o experiență premium. Mașina prezintă numeroase elemente distincte, inclusiv un design exterior special cu detalii în stilul lui James Bond, cum ar fi grilajul frontal negru lucios, jantele din aliaj special cu finisaj negru, emblema 007 pe caroserie și alte accente distinctive. Interiorul este, de asemenea, personalizat și include scaune sport cu tapițerie din piele neagră și cusături contrastante, precum și emblema 007 brodată pe tetiere și alte elemente speciale.

Sub capotă, Aston Martin Vantage 007 Edition este echipată cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care produce 503 cai putere. Aceasta oferă o performanță remarcabilă, permițând mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3,6 secunde și să atingă o viteză maximă de aproximativ 305 km/h. Cu siguranță te va cuceri și o vei trece pe wishlist!

Însă, efervescenţa acestei experienţe se transferă și la restaurantele C-House Milano, Enjoy Sushi, Kai Town, Pizza 2GO și Fenice Palas din Iulius Town, care te întâmpină în acest weekend cu o nouă edițieFood&Music Extravaganza. Te așteaptă meniuri speciale cu signature dishes și un plating pe măsură, iar atmosfera este completată de muzică live, servire impecabilă și amintiri pe măsură. Astfel, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 19.00 la C House Milano te va încântaAndreea Vlas & Dragoș Moldovan Band (rezervări la 0764.246.873), la Enjoy Sushi te vei bucura de un DJ set cu IST (rezervări la 0753.824.583), la Pizza 2GO va mixa DJ Ichim (rezervări la 0729.683.024), iar de la ora 20.00 la Fenice Palas Timișoara va avea un live la saxofon Mircea Știopon (rezervări la 0770.352.352).Duminică, 25 iunie, de la ora 19.00, la restaurantul Kai va avea live Overnite Band (rezervări 0787.711.005). Programul complet și surprizele pregătite le poți consulta pe www.iuliustown.ro.

Tot în Iulius Gardens, sâmbătă, 24 iunie, va avea loc cea de-a doua ediție a concursului de șah din cadrul proiectului „Șah în școală în Timișoara”, iar cei mici își vor putea arăta iscusința în intervalul orar 10.00-13.30. Înscrierile sunt gratuite și se fac pe e-mail, la adresasahinscoala@gmail.com.

Săptămâna se încheie cu o sesiune de teatru de păpuși, care va avea loc și în  această duminică, de la ora 11.00, în zona Atrium din Iulius Mall. Copiii vor face cunoștință cu „Jack și Vrejul de fasole” și se vor distra alături de actori.

Articolul precedentTimișoreanul culturist, Adrian Chelba, a dus la un alt nivel acest sport!
Articolul următorPenitenciarul Timișoara organizează o serie de evenimente de Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.