Acasă Evenimente Ciprian Trocan, director DPS:” Timișoara a fost la înălțime în acest weekend!...

Ciprian Trocan, director DPS:” Timișoara a fost la înălțime în acest weekend! Ne vedem anul viitor”

201
0

Festivalul Flight care s-a organizat la Aerodromul Cioca a fost un real succes și anul acesta.

Să creezi un loc în care zărești doar zâmbete și oameni fericiți e o mare realizare și împlinire în zilele noastre. Pe Aerodromul Cioca am reușit asta, iar District23 a depășit orice așteptări.

Publicul timișorean a dovedit că este pregătit pentru evenimente de anvergură, iar același lucru îl pot spune cu entuziasm și despre Aerodromul Cioca, care a făcut față cu brio găzduirii celor câteva zeci de mii de vizitatori zilnic.

Și da, cred că weekendul acesta trebuie să trezească interesul Primăriei Timișoara pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și de transport pentru hub-ul festivalier și aeronautic pe care îl dezvoltăm la Cioca. Acolo se întâmplă lucruri la care în urmă cu doi ani nu s-ar fi gândit nimeni. E nevoie de acces fluid, iar lărgirea la 4 benzi, crearea de piste de biciclete, trotuare, a unui sens giratoriu lângă aerodrom și stabilirea unor noi stații de transport în comun sunt esențiale pentru găzduirea evenimentelor viitoare.

Felicitări, FLIGHT FESTIVAL, VEST FEST, Magnetic și fiecărui om implicat în buna desfășurare a evenimentului.
Timișoara a fost la înălțime în acest weekend!
Ne vedem anul viitor! 🫶, a transmis Ciprian Trocan, directorul Direcției de Prestări Servicii Timiș.

Articolul precedentViceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără: ”Cuvântul refugiat transmite o puternică încărcătură emoțională, fiind probabil unul dintre cuvintele pe care, dacă as putea, l-aș șterge din dicționa”.
Articolul următorBiroul tău, în Iulius Gardens pentru o zi, la Outdoor Office Day

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.