Acasă Politic Programul ”Rabla Local” a fost semnat de către primarul comunei Lenauheim, Ilie...

Programul ”Rabla Local” a fost semnat de către primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu.

200
0
Un număr de 50 de autovehicule vor putea fi prinse prin progrmaul ”Rabla Local”, în comuna timișeană Lenauheim.
⚠”Am semnat ieri Contractul de delegare cu Administrația Fondului de Mediu pentru alocarea sumei de 120000 de lei pentru programul ”Rabla Local”, anume casarea, radierea din circulație și radierea din evidențele fiscale a unui număr de 50 de autovehicule uzate.
↗Până la preluarea actelor de la persoane fizice, este nevoie de luarea unor anumite măsuri la nivelul administrației locale, cum ar fi: desemnarea persoanei respoonsabilă cu implementarea și elaborarea, aprobarea și publicarea procedurii locale de participare. Așadar vom anunța momentul în care se pot depune solicitări de casare.
↗️ Pentru programul Rabla Local a fost alocat un buget de 240 de milioane de lei. Din cei 3.000 de lei, 2.400 de lei se vor plăti din bugetul AFM, iar restul de 600 de lei din bugetul local.
🔸 Au fost stabilite și plafoane în funcție de numărul de locuitori ai fiecărei localități.
↗️ Cele cu o populație cuprinsă între 5.001 și 10.000 de locuitori vor putea casa 100 de autovehicule uzate.
🔸După încheierea contractelor de delegare încheiate de Administraţia Fondului pentru Mediu cu unităţile administrativ-teritoriale şi publicarea pe site-ul www.afm.ro a listei cu UAT-urile care au încheiat contracte de delegare, AFM va publica anunţul de deschidere a sesiunii de înscriere pentru solicitanţii persoane fizice şi a sumelor alocate”, a transmis primarul comunei Ilie Suciu.
Articolul precedentDominic Fritz, primar Timisoara: ”ANAF a aprobat planul de restructurare pe care l-am cerut pentru Societatea de Transport Public (STPT).
Articolul următorAu fost reținuți patru bărbați, care ar fi furat 160 de biciclete electrice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.