Acasă Economic Dominic Fritz, primar Timisoara: ”ANAF a aprobat planul de restructurare pe care...

Dominic Fritz, primar Timisoara: ”ANAF a aprobat planul de restructurare pe care l-am cerut pentru Societatea de Transport Public (STPT).

130
0
Primăria Timișoara a plățit din datoriile istorice, ale societății de transport în comun, suma este de 52 milioane lei.
Transportul în comun este un punct foarte important al actualei administrații a primăriei Timișoara.
Vor urma angajări la STPT, pentru o dezvoltare armonioasă a societății.
ANAF a aprobat planul de restructurare pe care l-am cerut pentru Societatea de Transport Public (STPT).
STPT a primit o șansă istorică de a pune sistemul de transport public local pe baze sănătoase și corecte. Acest lucru nu se putea face fără sprijinul Primăriei Timișoara care a plătit 52 de milioane de lei din datoriile istorice ale companiei. Compania de transport public era sugrumată de datorii istorice de aproape 130 de milioane de lei.
În următorii ani, urmează o cursă contra-cronometru pentru ca transportul public să devină atractiv și utilizat de majoritatea timișorenilor și compania să își restabilească credibilitatea în fața partenerilor. STPT trebuie să își asume acest proces de reformă care va fi lung și dificil, dar care este absolut obligatoriu. Transportul public local trebuie să devină principala opțiune de călătorie a timișorenilor.
Urmează angajarea de vatmani și șoferi pentru a crește frecvența mijloacelor de transport public, dar și digitalizarea companiei pentru a stopa furturile de combustibil sau pentru a ne asigura că toți cei care urcă într-un mijloc de transport public plătesc călătoria’‘, a scris primarul Fritz pe pagina sa de facebook.
Articolul precedentUn tânăr nu a oprit la semnalele polițiștilor, și a accidentat un polițist !
Articolul următorProgramul ”Rabla Local” a fost semnat de către primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.