Acasă Evenimente TUPEU INCREDIBIL! Româncă, prinsă la furat lângă sicriul lui Berlusconi

TUPEU INCREDIBIL! Româncă, prinsă la furat lângă sicriul lui Berlusconi

131
0
O româncă în vârstă de 21 de ani, cu antecedente penale în Peninsulă, a fost prinsă la furat în Piața Domului din Milano, la puțin timp după începerea ceremoniilor de înmormântare a fostului premier Italian Silvio Berlusconi.
Sfidând cu tupeu un impersionant dispozitiv de Securitate instalat în zonă, tânăra a ochit un puști de 18 ani pe care l-a urmărit până când acesta a intrat într-un fast-food din Galeria Fontana și și-a lăsat telefonul mobil pe masă.
Femeia s-a apropiat de băiat și i-a distras atenția cerându-i indicații de orientare pe baza unui bilețel pe care era notată o adresă.
Apoi, profitând de starea de agitație a tânărului, i-a sustras telefonul mobil și a încercat să se facă nevăzută.
Fără succes, întrucât polițiști în civil ai Secției 6 au urmărit întreaga scenă și au reținut imediat hoața.
Potrivit presei locale, românca era cunoscută “cu numeroase precedente de furt și de primire a bunurilor furate”. De asemenea, ea primise recent o interdicție de acces în centrul istoric din Milano, pentru un an.
SURSA: EUROPA PRESS
Articolul precedentRomânia este cea mai periculoasă ţară în care să circuli. Suedia este cea mai sigură ţară pentru şoferi, potrivit cercetării Stress Free Car Rental.
Articolul următorCel mai mare pol de business din vestul țării, la Iulius Town Timișoara – 50 de companii și peste 9.500 de angajați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.