Acasă Economic România este cea mai periculoasă ţară în care să circuli. Suedia este...

România este cea mai periculoasă ţară în care să circuli. Suedia este cea mai sigură ţară pentru şoferi, potrivit cercetării Stress Free Car Rental.

203
0
România este cea mai periculoasă ţară în care să circuli. Suedia este cea mai sigură ţară pentru şoferi, potrivit cercetării Stress Free Car Rental. Topul ţine cont de numărul de decese la un milion de locuitori în Europa.
Acesta este verdictul studiului realizat de Stress Free Car Rental, o companie britanică de închirieri auto, care a calculat numărul deceselor, la milion de locuitori, în accidente rutiere pentru anul 2022.
În România, 86 de persoane au murit la un milion de locuitori, mai mult decât 78 în Bulgaria, a doua cea mai periculoasă naţiune care a condus pe continentul nostru. Suedia, cu “doar” 21 de decese la un milion de locuitori, este în schimb cea mai sigură ţară pentru şoferi.
A treia naţiune în acest clasament este încă din Est: este Croaţia cu 71 de decese la un milion de locuitori. Portugalia este cea mai periculoasă naţiune din sudul Europei, pe locul patru în general, cu 63 de decese la un milion de locuitori.
Cea mai sigură ţară pentru a conduce vehicule din Europa este, aşa cum era de aşteptat, Suedia, care a înregistrat în 2022 21 de decese în accidente rutiere.
Articolul precedentUniversitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara vă invită să luați parte la decernarea titlului de DOCTOR HONORIS CAUSA Prof. univ. dr. Dorin Sarafoleanu, Profesor Universitar Membru Titular al Academiei de Știinte Medicale
Articolul următorTUPEU INCREDIBIL! Româncă, prinsă la furat lângă sicriul lui Berlusconi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.