Acasă Sport Două fete din Timiș au făcut performanțe incredibile. Le dăm exemplu pe...

Două fete din Timiș au făcut performanțe incredibile. Le dăm exemplu pe aceste sportive din comuna Moravița, Angela Cozma și Andreea Șepețan.

204
0

Două fete din Timiș au făcut performanțe incredibile. Le dăm exemplu pe aceste sportive din comuna Moravița, Angela Cozma și Andreea Șepețan . Angela a participat la Crosul Național “Ziua Olimpică”, care a fost organizat în localitatea Timișoara. Ea a câștigat locul unu pe 800 de metri la atletism. A fost premiată de campionii olimpici Simona Amânar Tabără, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă și Ana Maria Brânză.
Andreea Șepețan a reușit să câștige, împreună cu echipa, să câștige campionatul național de junioare “ UNDER 17” la fotbal.

Nu pot decât să îi mulțumesc și să o felicit pe Șepețan Andreea pentru câștigarea campionatului și pentru seriozitatea de care a dat dovadă.Angela Cozma ne-a demonstrat astăzi din nou că este o campioană, a participat la Crosul Național “Ziua Olimpică”, care a fost organizat în localitatea Timișoara. , a transmis primarul Comunei Moravița, Răzvan Brăzdău. Totodată primarul a transmis că va susține tinerele talente din comuna sa, și va încuraja performanța.

 

Articolul precedentAngela Cozma, locul I la 800m, într-un concurs la Timișoara!
Articolul următorSilvio Berlusconi a încetat din viață la 86 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.