Acasă Evenimente Dezastru în cea mai bogată comună din Timiș! Primarul nu va mai...

Dezastru în cea mai bogată comună din Timiș! Primarul nu va mai primi voturi!

599
0

Comuna Ghiroda din Județul Timiș este una dintre cele mai bogate comune din România. Așadar, te aștepți ca și investițiile împreună cu infrastructura comunei să fie pe măsură.

De ani buni, de când domnul Ionuț Stănușoiu a devenit primar, oamenii sunt extrem de nemulțumiți. Ei susțin că primarul cheltuie banii comunei pe rugi și pe.. fotbal.

Și la fotbal se cam sparge bula performanței, neînțelegerile și miserupismul sunt în floare. Primarul, pe de altă parte, afirmă că el face și drege pentru comună, câte-n lună și-n stele. Doar vorbe în vânt și campanie ieftină.

Calvarul a început cu faimoasa stradă Dunărea, care nici astăzi nu este finalizată. Lucrare care a început de peste 4 ani de zile, cu promisiuni și termen de finalizare demult expirate.

În schimb, penelistul Stănușoiu cheltuie banii comunei pe rugi extravagante, și așteaptă voturile cetățenilor. Se cam termină și aceste gogoși ieftine, rugi, mese rotunde șamd. Oamenii încep să nu mai “pună botul” și să se trezească.

Ieri, după ploaia torențială din comuna Ghiroda și Giarmata Vii, pozele spun totul.

Citiți rândurile unui cetățean din Giarmata Vii: Asa arata curtile si podurile caselor din giarmata vii de pe strada viorelelor,ca doar avem cea mai bogata primarie din tara si din judetul timis. Asa va ingrijiti de noi,in situatii limite. Asteptati voturile noastre si a copiilor nostri.

Domnule primar, cred ca abia așteptați campania…

 

Articolul precedentATENȚIE! Restricții de circulație pentru timișoreni! Vezi perioada!
Articolul următorAngela Cozma, locul I la 800m, într-un concurs la Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.