Acasă National Deputatul PSD Alfred Simonis dorește demisia lui Alin Nica!

Deputatul PSD Alfred Simonis dorește demisia lui Alin Nica!

385
0

Au început atacurile pesediștilor! Începe campania electorală, după premiza “hoțul” strigă “hoțul”.

Alfred Simonis, deputatul PSD, a ieșit la atac împotriva președintelui CJ Timiș, Alin Nica. Simonis are încredere deplină în ANI, care l-a găsit incompatibil cu functia detinuta, pe șeful județului Timiș.

Foarte bine că are încredere Simonis în ANI, numa’ bine se mai face curatenie și la PSD. Din câte știm, mai sunt câțiva “incompatibili” si acolo.

Ca să vă reîmprospătăm memoria, aducem aminte de primarul PSD din Recaș, Teodor Pavel. Și el e în vizorul ANI, domnule Simonis! Să acționați și la dânsul cu aceeasi încredere!

Sau poate dl Ilie Golubov, primarul comunei Remetea Mare? Parca sunt niste probleme și la dânsul în “ogradă”.

Să continuăm lista?

 

“Lupul, paznic la oi. Cam așa se rezumă situația președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, declarat în conflict de interese de către Agenția Națională de Integritate, iar în același timp Nica este membru în Consiliul Național de Integritate, for de supraveghere a ANI.
Consiliul Național de Integritate este numit de către Senatul României, iar Alin Nica a fost nominalizat pentru ocuparea acestei funcții de către Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România în 2021. Doi ani mai târziu, Agenția Națională de Integritate dă un comunicat prin care anunță problemele președintelui Consiliului Județean Timiș: ”Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către NICA ALIN ADRIAN a infracțiunilor de conflict de interese, respectiv folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal, […] De asemenea, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către NICA ALIN ADRIAN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzut de art. 326 din Codul Penal[…].”. O spune ANI, negru pe alb despre unul dintre oamenii puși să vegheze la bunul mers la integrității în România.
Alin Nica nu este singurul PNL-ist asupra căruia se abat norii negri ai integrității, o întreagă clică din jurul său fiind în aceeași situație: consilieri județeni, municipali, directori de instituții publice, membri în consilii de administrație, toți sunt clienții ANI. Dacă sunt vinovați sau nu, vor decide instanțele de judecată, însă cazul lui Alin Nica este unul cu totul special. Tocmai de aceea, am solicitat Biroului Permanent al Senatului și Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România revocarea lui Alin Nica din funcția de membru al CNI, instituție din care ar fi trebuit să demisioneze din momentul în care i s-a adus acuzația de conflict de interese. Pentru demisie, însă, e nevoie de onoare, dar pentru Alin Nica onoarea este doar un cuvânt din dicționar”, a declarat Deputatul Simonis.

Articolul precedentAtipic Beauty, cursa tăticilor alături de copii, dar și Lumea dinozaurilor, toate pe agenda Iulius Town
Articolul următorSâmbătă vaporetto din Timișoara au program special

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.