Acasă Evenimente DEZASTRU în India: aproape 300 de oameni au murit şi 900 au...

DEZASTRU în India: aproape 300 de oameni au murit şi 900 au fost răniţi într-un accident de tren

94
0

 

Tragedie în India: aproape 300 de oameni au murit şi 900 au fost răniţi într-un accident de tren

Catastrofa a avut loc vineri seară la aproximativ 130 de mile sud-vest de Kolkata, în districtul Balasore din Odisha.

Între 10 şi 12 vagoane ale unui tren au deraiat şi au căzut pe o cale ferată din apropiere, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Transporturilor, Amitabh Sharma, citat de Sky News. Resturile au fost spulberate de un alt tren care a venit din direcţia opusă.

Toate spitalele din districtul Balasore au fost puse în stare de alertă maximă pentru că între resturile trenului ar mai putea fi oameni. Aproape 500 de poliţişti şi salvatori, împreună cu 75 de ambulanţe şi autobuze, au fost trimişi la faţa locului.

Mai mult de 12 milioane de oameni călătoresc zilnic cu 14.000 de trenuri în India, pe 40.000 de mile de cale ferată. În ciuda eforturilor guvernului de a îmbunătăţi siguranţa feroviară, sute de accidente au loc în fiecare an pe căile ferate din India. Majoritatea accidentelor feroviare sunt puse pe seama erorilor umane sau a echipamentelor de semnalizare învechite.

Articolul precedentUn șofer a fost surprins de radarul polițiștilor în timp ce circula cu 243 km/h pe autostrada A3. Era cu trei copii în mașină!
Articolul următorPolițiștii din Timiș campioni la TIR, la un Turneu Internațional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.