Acasă Evenimente 1 iunie Ziua Copiilor, sărbătorită în Parcul Copiilor din Timișoara

1 iunie Ziua Copiilor, sărbătorită în Parcul Copiilor din Timișoara

167
0

 

 

În intervalul orar 9:30-14:00,Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timișoara a debordat astăzi de voie bună, râsete și o mare de copii

Din acest motiv, ziua de astăzi a fost una specială pentru noi, polițiștii, am sărbătorit împreună cu cei mai mici prieteni ai noștri, părinții și bunicii lor, _*Ziua Internațională a Copilului*_.

Dornici să-i întâlnească pe „mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, micii oaspeți au fost încântați de tehnica luptătorilor, menită să îi ajute în intervențiile zilnice.

Mare le-a fost bucuria și când l-au întâlnit pe Max, prietenul patruped al luptătorilor SAS,care îi ajută în intervențiile speciale, dar și pe ceilalți căței din cadrul Grupei Canine Timiș.

Totodată, micii oaspeți au fost încântați să exploreze Laboratorul de Educație Rutieră și să exerseze regulile de circulație, pe covorașul de educație rutieră.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu ce ai Biroului Siguranță Școlară i-au angrenat pe copii în jocuri interactive, le-au oferit sfaturi preventive și răspunsuri legate de orice curiozitate privind profesia de polițist.

Unul dintre cele mai inedite standuri a fost creat de polițiștii criminaliști, care le-au făcut demonstrații practice cu privire la descoperirea şi ridicarea amprentelor sau a altor tipuri de urme.

Totdată, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor le-au explicat, micuților, că ei sunt cei care salvează animăluțele aflate în pericol sau bolnave.

Pe lângă distracție, în urma acestor activități, noi am urmărit și urmărim în continuare ca cei mici să înțeleagă ca suntem în preajma lor mereu pentru a ne asigura că sunt bine și nu devin victime ale infracțiunilor.

*La mulți ani tuturor copiilor, mici și mari!*

Articolul precedentSărbătorește Ziua Copilului, la Iulius Town: expoziție cu dinozauri gigant, tobogane, premii, spectacole de dans și teatru, dar și alte surprize!
Articolul următorArbitrul desemnat la finala Ligii Campionilor, anchetat de UEFA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.