Acasă Evenimente David Popovici a luat bacalaureatul cu media 8.65.

David Popovici a luat bacalaureatul cu media 8.65.

153
0

Sportivul legitimat la CS Dinamo București a susținut examenul la Vălenii de Munte și s-a declarat mulțumit de rezultat.

“Sunt foarte mulţumit de rezultat şi mai ales uşurat. Pentru că pe măsură ce se apropia Bacalaureatul, am început să învăţ din ce în ce mai mult, să mă şi stresez din ce în ce mai mult, cum sunt sigur că au făcut toţi care au dat examenul acesta.

M-am străduit să le pun în balanţă şi am reuşit să încerc să nu las deoparte învăţatul pentru a mă concentra pe înot şi nici viceversa pentru că şi în viaţă în general nu e bine să te concentrezi doar pe un anumit lucru prea tare. E bine să ai mai multă varietate în viaţa ta. Mi-a făcut plăcere să învăţ.
Având atât de multe antrenamente, nu sunt cel mai obişnuit cu cititul, cu învăţatul şi reţinutul şi mi-a plăcut. (…) Speram să iau peste opt şi am reuşit. Realitatea mi-a dovedit să fiu mai optimist şi să am mai multă încredere în forţele mele chiar şi pe acest plan.
Consider că rezultatul pe care l-am avut reflectă perfect timpul acordat învăţatului. E o medie muncită! – a transmis acesta pentru GSP.
Articolul precedentVaporetto a trecut în Serbia, după mai bine de 60 de ani!
Articolul următorParcul Copiilor din Timișoara se schimbă la “față” de 1 iunie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.