Acasă Evenimente Andreea Șepețan alt copil minune din comuna Moravița!

Andreea Șepețan alt copil minune din comuna Moravița!

345
0

Andreea Șepețan alt copil minune din localitatea Dejan, comuna Moravița. A făcut studiile gimnaziale în comuna Moravița, după care a venit la Timișoara, unde își face studiile în continuare. Este un copil care își vede de școală și sport, și este un exemplu pentru comunitatea unde a crescut.

Angela Cozma și Andreea Șepețan sunt două exemple care promovează sportul timișean  la un nivel de dat exemplu altor generații.

Andreea a împlinit vârsta de 17 ani și este titulară la echipa Politehnicii Femina din Timișoara, și titulară de drept la echipa națională a României U17.

A dat două goluri pentru Politehnica Timișoara Femina,in acest weekend,  împotriva echipei din Ploiești, Petrolul. Scorul final a fost 9-0.

Primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău a declarat că susține tinerii, care practică sport, și doresc să își ducă performanța departe, atât el, cât și comunitatea din Moravița vor face tot ce se poate.

Sigur, seriozitatea și școala sunt foarte importante.

“Viața ta este un exemplu strălucitor de ceea ce se poate realiza cu disciplină, concentrare și perseverență”, a scris primarul Răzvan Brăzdău pe pagina de facebook, după ce Andreea a marcat cele două goluri Petrolului.

 

Articolul precedentEnjoy Sushi, noul restaurant japonez din Iulius Town, propune un meniu exotic gândit de chef Alexandru Comerzan
Articolul următorVino să descoperi secretele universului științific, la Iulius Town! Peste 100 de experimente din domenii precum robotică, informatică și astronomie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.