Acasă Evenimente Food&Music Extravaganza aduce primul Festival al artei florale în Iulius Town, concerte...

Food&Music Extravaganza aduce primul Festival al artei florale în Iulius Town, concerte live, ateliere de creație, dar și food extravaganza în restaurantele tale favorite

105
0

Oprește-te, închide ochii, lasă-te purtat de parfumul florilor de Mai și inspiră o gură de aer proaspăt, pentru că la Iulius Town începe Cocktail Botanica Weekend. Festivalul Florilor Florall aduce artiști florali din România și Republica Moldova, cu rochii realizate doar din flori, una mai spectaculoasă decât alta. Laitmotivul se păstrează, iar tot în acest weekend vor avea loc concerte susținute de Lidia Buble și Vunk, iar restaurantele tale favorite din Iulius Town te așteaptă cu preparate pe măsura unui weekend fresh și plin de culoare.

 

Primul Festival al artei florale – Florall din Iulius Town Timișoara are loc în acest weekend, 19 – 21 mai 2023, în Iulius Gardens, unde echipe de floriști din toată țara își vor prezenta parfumatele creații. Deschiderea festivalului va avea loc vineri, de la ora 17.00, unde le vei putea cunoaște pe cele două organizatoare – Anca Vlad și Bianca Negrea. În aceeași zi, de la 17.30, va avea loc și o demonstrație de artă florală susținută de invitatul de onoare – Maestrul Nicolae Agop, câștigător la expoziții și concursuri internaționale de flori și floristică profesionistă și jurat la numeroase concursuri internaționale de profil, originar din Republica Moldova. Sâmbătă, de la ora 10.00, cei mici sunt invitați să descopere arta design-ului floral, la atelierele de creație, unde vor împleti coronițe din flori, iar de la ora 17.00, cei mari sunt așteptați și ei să își încerce tenacitatea. Pe tot parcursul celor trei zile de festival vor avea loc o multitudine de demonstrații creative, programul întregului eveniment poate fi consultat pe pagina de Facebook a Iulius Town Timișoara.

Peste 20 de proiecte florale vor fi expuse în întreg parcul, iar printre acestea se vor regăsi: rochia care plutește, rochia care are ca temă principală „Farmecul Ielelor” din mitologia românească, „Costumul popular Femeiesc din zona Banatului, „Fata Verde”, rochia în culori electrice, cu flori naturale vopsite, dar și flori construite de sârme decorative, cu efect metalic, dar și multe alte creații inedite.

Podul din Iulius Gardens va fi piesa de rezistență a festivalului pentru că acolo se va amenaja unul dintre photo cornere gândit de Ioana Nechifor, Campioana Cupei României de artă florală. Cea de-a doua zonă în care veți putea face fotografii, este la fântâna arteziană, care este și ea împodobită cu flori. Tot aici aveți la dispoziție și un photo booth 360, care poate fi folosit gratuit. Duminică, după teatrul de păpuși, cei mici se vor putea întâlni cu Zâna Florilor, de la ora 15.00.

Cocktail Botanica Weekend continuă și în zona Park Lake, unde timp de două zile va avea loc și Music&Food Extravaganza. Scena va fi cucerită de cântăreața Lidia Buble, sâmbătă, de la ora 20.00, iar duminică, Vunk îi așteaptă pe timișoreni de la ora 19.00.

Food Extravaganza va fi pregătită în bucătăriile restaurantelor tale favorite din Iulius Town. Daily, Fenice Palas, La Trattoria, C-House Milano, @Fabrika, Nuba Town, Enjoy Sushi și Kai Town îți propun un weekend cu delicii fresh dintr-o varietate de bucătării internaționale.

În cadrul Cocktail Botanica Weekend, inspirat din farmecul florilor și prospețimea primăverii, în boxe se va auzi un playlist cu melodii cu nume de flori și te va aștepta o zonă special amenajată, unde se vor pregăti cocktail-uri speciale. La Cocktail Botanica va fi prezent și Dragoș Bucur, Professional Bartender, care va pregăti momente surpriză pentru cei prezenți.

Articolul precedentÎn localitatea Stamora Germană a avut loc concursul “CEAUNUL GASTRONOMIC 2023”.
Articolul următorCity a demolat-o pe REAL MADRID!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.