Acasă Evenimente Fostul ȘEF DIICOT OPRIT ÎN TRAFIC! VEZI ATITUDINEA LUI!

Fostul ȘEF DIICOT OPRIT ÎN TRAFIC! VEZI ATITUDINEA LUI!

103
0
Vicepreşedintele CSM le reproşează unor poliţişti “tupeul” de a opri un procuror: “O să vorbesc cu şeful IPJ”
Vicepreşedintele CSM, Daniel Horodniceanu, a fost oprit în trafic de poliţişti, acesta reproşându-le oameni legii “tupeul de a opri un procuror care a condus structura de crimă organizată”.
Daniel Horodniceau a fost oprit de poliţişti după ce ar fi făcut o depăşire fără a da semnal. În momentul în care i s-a solicitat să se legitimeze, acesta a replicat: “Sunt procuror şef Horodniceanu de la Crimă Organizată, nu mă cunoaşteţi, de ce nu mă cunoaşteţi oare? (..) Eu am să vă dau legitimaţia mea de procuror. Vă mai întreb încă o dată: de ce m-aţi oprit?”, potrivit unei înregistrări video publicată de jurnalist.ro.
Poliţiştii i-au răspuns că i-a depăşit fără a semnaliza. “Terminaţi cu prostiile astea. Nu ştiţi cu cine vorbiţi”, a fost răspunsul magistratului.
“Sunteţi foarte scrupuloşi la datorie, văd. (..) Ce faceţi dvs la ora asta, faceţi patrulă pe strada principală dintr-un sat? (..) Am să vorbesc cu şeful IPJ”, a completat magistratul, poliţiştii răspunzându-i că au în fost semnalate mai multe furturi de animale în satul respectiv şi că nu este în măsură să le indice cum să îşi facă treaba.
“Nu văd cum aţi putea să aveţi tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crima organizată. (..) Eu sunt în măsură să fac orice, din cauza mea aveti un 15 % la salariu, în favoarea dvs, eu am vorbit cu ministrul Oprea în 2016 şi dvs aţi luat 15%”, a continuat magistratul, nemulţumit de atitudinea poliţiştilor şi exprimându-şi aprecierea pentru oamenii legii care “sunt respectuoşi, ştiu să vorbească cu oamenii şi, mai ales, cu procurorii”, le-a mai spus magistratul poliţiştilor.
Daniel Horodniceanu a fost procuror şef al DIICOT în intervalul 2015-2018 şi candidat la mai multe funcţii de conducere din sistemul judiciar.
Articolul precedentDouă tinere au căzut cu un skijet, una dintre ele a murit, avea 27 de ani!
Articolul următorNe uimește!Locul I pentru Angela Cozma .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.