Acasă Evenimente Razie a Poliției în comuna Lovrin!

Razie a Poliției în comuna Lovrin!

113
0

 

*La data de 30.04.2023, în intervalul orar 08:00-12:00, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam, împreună cu jamdarmii și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Timișoara, au organizat o acțiune cu efective mărite în Piața Agroalimentară Lovrin, în vederea prevenirii și combaterii delictelor silvice, prevenirii faptelor antisociale, precum și pentru creșterea vizibilității și autorității polițienești în zonă.*

De asemenea, polițiștii au acționat și pe DN6, pentru supravegherea și controlul traficului rutier, precum și pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost legitimate peste 57 de persoane și controlate 44 de autovehicule, fiind efectuate 12 testări cu aparatul etilotest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.940 de lei.

Dintre acestea, 6 sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere, 3 sancțiuni conform Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 3 sancțiuni conform Legii nr. 61/2002, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii timișeni vor continua activitățile de verificare și în perioada următoare pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Articolul precedentBarcagiul care a manevrat barca pe Mureș a fost reținut. Un copil de trei ani, alți doi adulți și doi copii în continuare dispăruți!
Articolul următorUn băiat de 14 ani a tras focuri de armă într-o școală din Belgrad, Serbia, miercuri dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.