Acasă Evenimente Kultho a inaugurat la Iulius Town Timișoara cel mai mare magazin al...

Kultho a inaugurat la Iulius Town Timișoara cel mai mare magazin al său

104
0

În Iulius Town, povestea bijuteriilor rafinate continuă cu un nou capitol, cel al deschiderii celui mai mare magazin din țară al brandului KULTHO. Noul concept pune în valoare o lume a bijuteriilor, definită de rafinament și eleganță, oferind atât piese unice semnate KULTHO și KULTHO DIAMONDS, cât și colecții emblematice ale brandurilor de renume internațional.  

 

KULTHO s-a deschis recent la Iulius Town într-un format nou și propune colecții de bijuterii cu design modern, piese clasice pentru ea și el, dar și inele de logodnă și verighete. Fiecare vizită devine o incursiune plină de farmec într-un univers fascinant al bijuteriilor pentru că noul concept dispune de o suprafață generoasă, amenajată astfel încât întreaga experiență să reflecte rafinamentul pe care brandul îl promovează, tribut adus frumuseții și strălucirii. 

 

Născut ca un omagiu pentru măiestrie, tradiție și frumos, KULTHO a adunat în portofoliu branduri de excepție, cu o reputație remarcabilă la nivel internațional, cum sunt Annamaria CammilliMarco BicegoRoberto CoinDinh VanGiorgio ViscontiSalviniBaraka sau Zancan. Dincolo de unicitate și de estetica extraordinară a pieselor, valoarea bijuteriilor din colecțiile KULTHO se datorează faptului că sunt create manual de maeștri artizani. De la diamante cu tăieturi clasice, până la bijuterii cu volume ampleiconice – adevărate piese statement, fiecare creație poartă după sine o poveste unică, bazată pe tehnici și secrete dobândite în timp, prin curajul de a depăși mereu orizontul cunoscut. Inspirația este dată de simbolurile universale, de formele naturale, de frumusețea vieții de zi cu zi.

Pentru cererea în căsătorie perfectă, găsești o varietate de inele de logodnă, iar pentru marele eveniment, poți alege dintr-o gamă diversă de piese; de la cerceicoliereinelebrățări pentru ziua nunții, și până la o selecție bogată de produse destinate mirilor, cum sunt butoniiceasurile și bijuteriile din aur sau argint, accesorizate cu pietre prețioase. Dovezi ale iubirii și ale angajamentului profund, inelul de logodnă și verighetele KULTHO sunt pur și simplu declarația de care ai nevoie pentru a da tonul unor evenimente memorabile.

La KULTHO, fiecare bijuterie spune o poveste despre excelență și rafinament, fiind creată special pentru a înnobila momentele importante ale vieții.

Rețeaua KULTHO numără 26 de magazine în toată țara, fiind cea mai mare rețea de bijuterii și ceasuri de lux din România. Pe lângă Iulius Town Timișoara, bijuteriile KULTHO mai pot fi descoperite și în alte locații IULIUS − Palas Iași și Iulius Mall Cluj.

Articolul precedentDominic Fritz dărâmă cluburile Timișoarei!
Articolul următorDeta a câștigat premiul I la categoria Laureați a Festivalului Concurs Județean Lada cu zestre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.