Acasă Evenimente Dominic Fritz dărâmă cluburile Timișoarei!

Dominic Fritz dărâmă cluburile Timișoarei!

151
0

 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a semnat dispoziții de demolare pentru recuperarea a 55.000 mp de terenuri, în valoare de peste 22 de milioane de euro, ocupate ilegal pe domeniu public al Timișoarei. 

 

„O salbă de construcții ilegale ocupă peste 5 hectare de teren aflat în domeniul public, adică al tuturor timișorenilor. Patrimoniul orașului a fost furat bucată cu bucată, timp de zeci de ani, iar unii au făcut averi. Toate administrațiile anterioare au închis ochii, devenind astfel complice cu niște interlopi care au acaparat patrimoniul orașului. Vorbim de terenuri a căror valoare este estimată la 22 de milioane de euro. În fiecare an Timișoara a pierdut 1 milion de euro din concesiuni și alte taxe. În plus, toate aceste construcții care au fost ridicate ilegal, nu au autorizație și nimeni nu poate garanta siguranța celor care frecventează aceste localuri”, declară primarul Dominic Fritz.

Articolul precedentPDF Building Chatbots with Python Using Natural Language Processing and Machine Learning Sumit Raj bob li
Articolul următorKultho a inaugurat la Iulius Town Timișoara cel mai mare magazin al său

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.