Acasă Evenimente Statui vivante, marionete gigant și fire show la Check Art Festival, peste...

Statui vivante, marionete gigant și fire show la Check Art Festival, peste 50 de artiști la Timișoara International Tattoo Convention și Festival Mediteraneean, în Iulius Town

76
0

 Un final de săptămână în care arta este exprimată liber, sub formă de dans, muzică, desen și teatru, se anunță pe agenda evenimentelor de la Iulius Town. Check Art Festival readuce în Timișoara statui vivante, mimi, bufoni, marionete gigant, dans, dar și multe alte numere incredibile executate de artiști din Serbia, Ungaria și România. În același timp, la Iulius Town are loc și Festivalul Mediteraneean, un eveniment dedicat fructelor de mare și dulciurilor turcești. Iulius Congress Hall găzduiește, tot în acest weekend, Timișoara International Tattoo Convention, unde vor fi prezenți peste 50 de artiști din nouă țări.

În perioada 22 – 23 aprilie 2023, în intervalul orar 16.30 – 21.00, aleile din parcul din Iulius Town vor fi învăluite de atmosfera festivalului Check ArtArtiștii sârbi din trupa Foolosophy vor face un adevărat spectacol la înălțime, executând numere pe picioroange. Teatru pe Roți Arad o aduce pe Zâna apeloro marionetă gigant de 3 metri înălțime, dar și pe gorila King, cea mai mare marionetă din țarăcare are 4,5 metri înălțimeMimiibufoniiperformerul Papito din Ungariastatuile vivante, dar și echipa Aerial Arts and Sports Cluj vor fi prezenți în Iulius Town în cele două zile, la finalul cărora cei prezenți se vor bucura de un spectacol acrobatic “incendiar”. Cei mici au parte, tot în cadrul Check Art Festival, și de ateliere creative, care vor avea loc între orele 16.30 – 20.00atât sâmbătă, cât și duminică.

La Iulius Congress Hall va avea loc de vineri până duminicăîn intervalul orar 12.00 – 21.00Timișoara International Tattoo Convention, unde vor participa peste 50 de artiști din Hong Kong, Thailanda, Malaezia, dar și din EuropaDoritorii se vor putea tatua, iar curioșii vor putea afla mai multe despre această tehnică și vor descoperi istoria aparatelor de tatuat. În același timp, vor avea loc concerte, DJ seturi, dar și demonstrații de parkour. Intrarea la eveniment se face pe baza de bilet ce poate fi achiziționat de pe site-ul iabilet.ro.

Arome subtile, delicatese și savoare, te așteaptă la Festivalul Mediteraneean, ce va avea loc în perioada 21 – 23 aprilie, între orele 12.00 – 21.00 în Iulius Gardens. Paella, creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor. După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Așa că nu vor lipsi nici dulciurile: baclavale cu nucă sau fistic, halva, rahat turcesc, jeleuri.

Articolul precedentȘi-au făcut nevoile în centrul Timișoarei!
Articolul următorDe astăzi, poarta Domului din Piața Unirii este din nou deschisă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.