Acasă Evenimente Componenții „Art Generation”care au apărut la Românii Au Talent cu un...

Componenții „Art Generation”care au apărut la Românii Au Talent cu un moment deosebit de dans contemporan.  Art Generation a primit 4 de DA!

466
0
Componenții „Art Generation” sunt tineri pasionați de arta dansului ce provin din rândul celor mai silitori elevi ai școlii de balet „Denisse” din Timișoara, unde studiază dansul contemporan și dansul clasic. De pregătirea lor se ocupă coregraf Denisa Imbrea (Fodor), cea care în anul 2021 a înființat această asociație, Asociația Cultural Artistică Art Generation.
Art Generation dorește să dezvolte arta dansului contemporan în Timișoara, să apropie oamenii mai mult de ea, să îi descopere frumusețea și felul în care ea este creată. În componența Art Generation sunt 9 tinere adolescente și coregrafa lor.
Pentru momentul „Pace și Război” prezentat la Românii Au Talent, li se alătură 10 fete de la Școala de balet „Denisse”.
Art Generation a primit 4 de DA pentru momentul deosebit pe care l-a prezentat.
Timișorenii se pot mandri cu acești tinerii talentați și cu frumoasele spectacole pe care coregraf Denisa imbrea le pregătește împreună cu ei.
Acești tineri vă invită la următoarele lor spectacole!
Recent i-ați putut urmării în spectacolele ”Fetița cu chibrituri” și ”Su-Spin de trandafir”.
Articolul precedentȘeful ANAF , Lucian Heiuș, despre REVOLUT: “Este o bancă care se supune regulilor bancare. Orice informaţie pe care o solicităm ne este pusă la dispoziţie”
Articolul următorPsycho Bunny, Barrow, Haikure și Evisu, branduri premium recunoscute la nivel mondial, aduse în ansamblurile mixte Iulius Town Timișoara și Palas Iași de magazinul Fashiondrop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.