Acasă Economic Șeful ANAF , Lucian Heiuș, despre REVOLUT: “Este o bancă care se...

Șeful ANAF , Lucian Heiuș, despre REVOLUT: “Este o bancă care se supune regulilor bancare. Orice informaţie pe care o solicităm ne este pusă la dispoziţie”

128
0

 

Șeful ANAF demontează mitul Revolut: “Este o bancă care se supune regulilor bancare. Orice informaţie pe care o solicităm ne este pusă la dispoziţie”

Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, a afirmat, marţi, că Revolut este o bancă care se supune regulilor bancare, iar instituţiile statului comunică extrem de bine cu această bancă şi primesc informaţii când le solicită.
Lucian Heiuş a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă tranzacţiile cu Revolut sunt la fel de bine monitorizate de către stat ca şi celelalte plăţi şi a afirmat: “Da, cu siguranţă da! Revolutul este o bancă care se supune regulilor bancare. Orice informaţie pe care o solicităm către Revolut ne este pusă la dispoziţie”.

Heiuş a precizat că ANAF comunică cu Revolut, iar sumele de pe astfel de carduri sunt monitorizate.

“Este o legendă care spune că, vezi Doamne, dacă ai bani pe carduri emise de Revolut nu poţi să fii urmărit de ANAF sau ele nu intră în sistemul general de plăţi. Ele intră în sistemul general de plăţi şi ele pot fi monitorizate atunci când există riscul de fraudă sau evaziune fiscală”, a mai afirmat Heiuş, adăugând că există o colaborare “foarte bună cu Revolut Bank”.

Articolul precedentA murit primarul comunei Sânpetru Mare!
Articolul următorComponenții „Art Generation”care au apărut la Românii Au Talent cu un moment deosebit de dans contemporan.  Art Generation a primit 4 de DA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.