Acasă Economic Târgul dedicat mirilor de la Iulius Congress Hall te ajută să-ți organizezi...

Târgul dedicat mirilor de la Iulius Congress Hall te ajută să-ți organizezi nunta de vis. Bucură-te de efervescența momentului!

139
0

Nunta este cel mai important eveniment din viața unui cuplu și se cuvine ca ziua cea mare să fie de neuitat atât pentru miri, cât și pentru invitați. Listele se fac cu mult timp înainte, însă este esențial să începi să pui în practică cât mai curând tot ce ai trecut în agendă. În întâmpinarea viitorilor miri vine târgul de nunți, care are loc în acest weekend la Iulius Congress Hall.

Participarea la târgurile de nunți este un „must go” pentru miri, iar în perioada 31 martie – 2 aprilie, la evenimentul din Iulius Town Timișoara găsești tot ce ai nevoie pentru a începe pregătirile pentru nuntă. Ca să-ți fie mai ușor, fă-ți un checklist, ia-ți timpul necesar pentru a vorbi cu furnizorii și nu rata niciun stand pentru că toți au pregătit surprize.

Gazda evenimentului este Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’. Târgul se deschide vineri la ora 13.00 cu o prezentare de rochii de mireasa pe caruselul Iulius Town, unde actorul Denis Ștefan, Cristina Ștefan și Bianca Tirsin (Miss Univers 2020) vor fi în centrul atenției. Sâmbătă, vizitatorii sunt așteptați la târg de la ora 10.00 până la ora 20.00, iar duminică în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Peste 80 de furnizori pregătesc în detaliu oferte atractive care să aducă unicitate evenimentelor. Sute de rochii de mireasă din colecțiile 2023, atât scurte şi cochete, cât și lungi și luxuriante. Totodată, vizitatorii pot alege dintre modele de costume de mire, verighete și bijuterii cu pietre prețioase, invitații, tonete cu înghețată sau vin spumant, torturi și candybar-uri delicioase, entertaineri și trupe de cover-uri, restaurante și decorațiuni spectaculoase, fotografi și videografi de nuntă sau bartenderi.

Organizatorul evenimentului este Rayana Decor în parteneriat cu Iulius Town Timișoara și creatoarea de frumos Carmen Caragea.

Articolul precedentMEDICAMENTELE ÎMPOTRIVA OBEZITĂȚII – ADĂUGATE PE LISTA TRATAMENTELOR ESENȚIALE?
Articolul următorPRIMĂRIA TIMIȘOARA: Continuăm să eliminăm cablurile aeriene rămase pe stâlpi, care afectează funcțional și estetic străzile orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.