Acasă Evenimente Trei Jandarmi din Timiș au salvat viața unei persoane mai în vârstă,...

Trei Jandarmi din Timiș au salvat viața unei persoane mai în vârstă, căzută la pământ

158
0

Postarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș

În timp ce se aflau în timpul liber 3 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au observat cum o persoană în vârstă a căzut la pământ și a rămas inconștientă. Aceștia au trecut de îndată la acordarea primului ajutor și la solicitarea ambulanței prin apelarea numărului unic pentru situații de urgență 112. Persoana a fost pusă în poziția de siguranță și, pentru că exista riscul de sufocare așa cum colegii noștri au observat, au eliberat căile respiratorii și au supravegheat persoana până la sosirea ambulanței.

Prin această întâmplare a colegilor noștri dorim să atragem atenția asupra importanței cunoașterii acordării primului ajutor, astfel încât persoanele care au nevoie de ajutor să aibă mai multe șanse de recuperare sau de supraviețuire. Noi suntem de părere că abilitatea acordării primului ajutor este o parte importantă a vieții de zi cu zi de acasă, de la locul de muncă sau de la locul de joacă al copiilor.

#Jandarmeria_Timiș, o instituție pentru comunitate!

Articolul precedentVrei să vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino în acest weekend la Iulius Town, unde are loc WCF International Cat Show
Articolul următorUn avion de pasageri Tarom, care circula de la Timișoara la Hurghada (Egipt), a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. Pilotului i s-a făcut rău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.