Acasă Evenimente Peste 1500 de pomi s-au plantat în localitățile Grabaț și Bulgăruș!

Peste 1500 de pomi s-au plantat în localitățile Grabaț și Bulgăruș!

139
0

Primarul Comunei Lenauheim este mândru de voluntarii din localitățile Grabaț și Bulgăruș care au plantat peste 1500 de pomi.

 

“O echipă de voluntari din localitățile Grabaț și Bulgăruș s-au deplasat luni la Ocolul silvic Făget de unde au adus aproximativ 1500 de tei și carpeni.
Pomii au fost plantați la Grabaț de către voluntarii: Vincu Cătălin, Cornea Cornel, Cornea Ioan, Șișu Neluțu, Negru Francisc, Kiș Florin, Robina Adrian, Negru Ioan, Liceică Marian și Nicola Ecaterina, cărora le mulțumesc pentru disponibilitate.
La Bulgăruș am distribuit în sat la oameni aproximativ 200 de pomi, urmând ca Joi, 23 Martie 2023, restul pomilor să fie pantați de voluntari în zona stadionului. De la Bulgăruș au participat la aducerea pomilor voluntarii: Motaroaia Valerian, Ribovici Marcel și Crăciun Sebastian.
Și la Lenauheim a distribuit pomi care au fost plantați de tineri în zona terenului de fotbal. Au participat la plantarea lor voluntarii: Ionuc Ungur, Felix Ungur, Cosmin Nicola, Știrbu Denis, Gardoș Gabriel, Condreț Petrică, Jung Antonio, Andrei Cosmin, Darie Bogdan, Pantazie Vasilică.
Le mulțumesc tuturor pentru implicare și așteptăm cu interes orice astfel de inițiative din partea cetățenilor”, a scris primarul comunei, Ilie Suciu pe pagina sa de facebook.
#CetateniiTrebuieSaStie, #lenauheim, #bulgarus, #grabat #PlantamTei, #primavara

Articolul precedentVictorie pentru Loredana Marin la Campionatele Mondiale de Box New Delhi 2023!
Articolul următorCelebrul interlop Viscol a fost prins în Italia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.