Acasă Economic Expoziție interactivă dedicată copiilor, la Iulius Town – „Vestul Sălbatic” îi provoacă...

Expoziție interactivă dedicată copiilor, la Iulius Town – „Vestul Sălbatic” îi provoacă să se transforme în cowboy și să descopere secretele lumii Western

131
0

Exploratori, puneți-vă pintenii în picioare, încălecați pe cai și pregătiți-vă de o nouă aventură în Iulius Town, unde piațeta Intersport a fost trimisă înapoi în timp, în atmosfera din „Vestul Sălbatic”! Expoziția interactiv – educativă are un traseu special, cu elemente de butaforie de excepție, iar micii curioși vor păși în lumea Western și vor afla secretele vieții de cowboy și nu numai.

Praful se ridică, caii nechează, iar exploratorii se întâlnesc în Iulius Town, la expoziția interactiv – educativă „Vestul Sălbatic”, care are loc zilnic până pe 4 aprilie 2023, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani sunt așteptați într-o aventură plină de distracție, prin intermediul căreia vor vizita un orășel din prerievor explora o mină de aur și chiar vor extrage aurse vor distra în tabăra cowboyvor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu bandiții și vor face poze comice cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie creează atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simți exact ca adevărații șerifi.

Turul durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Info. La finalul călătoriei, toți participanții vor primi diplome pentru curajul de a se aventura în provocarea din „Vestul Sălbatic”.

Dacă cei mici vor să vină împreună cu prietenii sau colegii și formează un grup de minimum 10 persoane, prețul unui bilet va fi 10 lei. În același timp, se pot face rezervări pentru grupuri la adresa de email rezervari.tm@iuliustown.ro, dar și la numărul de telefon 0729.093.488în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Expoziția din Iulius Town este o modalitate prin care copiii vor învăța prin joacă, dezvoltându-și astfel curiozitatea prin explorarea universului educativ al civilizației Vestului Sălbatic, bucurându-se și de o experiență distractivă în același timp.

Articolul precedentACCIDENT PE CENTURA Timișoarei!
Articolul următorVictorie pentru Loredana Marin la Campionatele Mondiale de Box New Delhi 2023!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.