Acasă Politic Parlamentarii germani din toate partidele au discutat despre Timișoara

Parlamentarii germani din toate partidele au discutat despre Timișoara

105
0

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a fost prezent intre parlamentarii germani, si le-a vorbit despre orasul Timisoara.

Timisoara este un oras multicultural, si germanii, au avut intotdeauna o deschidere fata de Temeswar.

Fritz a fost invitat, si a vorbt despre lucrurile frumoase ale orasului.

Cele negative le-a tinut in sertar la primarie.

‘Parlamentari germani din toate partidele au fost aseară la discuția despre Timișoara, din Parlamentul Federal al Germaniei (Bundestag).
Le-am prezentat oficialilor germani responsabili de politici europene și de relația cu România atuurile orașului nostru și ce ne face atractivi în Europa de astăzi. E nevoie ca povestea Timișoarei ca oraș curajos, multicultural și inovator să se audă peste granițele țării și să inspire.
M-a bucurat reacția lor imediată și deschisă că Timișoara este un bun exemplu de cum ar putea funcționa Europa. Interesul lor pentru orașul nostru se va materializa într-o vizită oficială la Timișoara în următoarele luni, pe care acum o pregătim.
Mulțumesc Ambasadei României la Berlin, doamnei ambasador Adriana Stănescu și Forumului Germano-Român din Bundestag și președintelui acestuia, deputatul Gunther Krichbaum pentru invitație și organizare impecabilă”, a scris Fritz pe pagina sa de facebook.

 

Articolul precedentThierry Henry ar putea prelua conducerea tehnică a selecţionatei feminine de fotbal
Articolul următorDan Vatriș, primar Jebel: “Suntem printre primele localități din județ care semnăm contract de finanțare prin PNI Anghel Saligny”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.