Acasă Evenimente Dan Vatriș, primar Jebel: “Suntem printre primele localități din județ care semnăm...

Dan Vatriș, primar Jebel: “Suntem printre primele localități din județ care semnăm contract de finanțare prin PNI Anghel Saligny”

259
0

Comuna Jebel, din judetul Timis, se va moderniza conform planurilor primarului Dan Vatriș.

”Ieri 15 03 2023, a fost o zi importantă pentru comuna Jebel. La sediul Ministerului Dezvoltării, am semnat contractul de finanțare, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, pentru proiectul ‘Modernizare străzi de interes local în comuna Jebel’, contract în valoare de 11 000 0000 lei, cea mai mare finanțare obținută vreodată, de comuna Jebel, în cadrul unui singur proiect de infrastructură rutieră. Suntem printre primele localități din județ care semnăm contract de finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru infrastructură rutieră, rezultat al muncii de peste un an de zile.
Mulțumesc pentru implicare și promptitudine, colegilor din consiliul local, domnului viceprimar, colegilor din primărie cât și echipei de proiectare și topografie, fără de care nu am fi reușit să ajungem atât de repede la acest moment.
Pasul următor o să fie procedura de licitație, care sperăm să decurgă fără probleme pentru a putea demara cât mai repede lucrările. Prin susținerea dumneavoastră, a jebelenilor și cu ajutorul Bunului Dumnezeu, rezultatele muncii susținute din ultimii 2 ani se văd în toate sectoarele importante ale vieții noastre”, a scris Dan Vatris pe pagina sa de facebook.
Articolul precedentParlamentarii germani din toate partidele au discutat despre Timișoara
Articolul următorÎn acest weekend, Iulius Town vine cu evenimente pentru toată familia: Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO®, concurs de șah pentru copii, Târgul Imobiliar Timișoara TIT și multe alte surprize!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.