Acasă Evenimente Acțiune a polițiștilor în orașul Făget!

Acțiune a polițiștilor în orașul Făget!

128
0

 

*ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN ORAȘUL FĂGET*

*La data de 10 martie a.c., în intervalul orar 08:00- 12:00, polițiștii Orașului Făget și cei ai Secției 10 Rurale Făget, împreună cu lucrători din cadrul Registrului Auto Român și reprezentanți ai I.T.M. Timiș, ai D.S.V.S.A și ai Gărzii Forestiere, au desfășurat o acțiune cu efective mărite în zona de competență, în vederea îmbunătățirii climatului de siguranță civică, creșterii vizibilității elementului polițienesc și diminuării riscului rutier, precum și pentru prevenirea activităților infracționale.*

Astfel, au fost legitimate 290 de persoane, au fost controlate 176 de autovehicule și au fost efectuate 31 de testări cu aparatul etilotest.

Au fost controlați 2 agenți de paza și au fost verificați 22 de operatori economici, fiind lăsate 10 invitații de către reprezentanții I.T.M. Timiș.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 69.445 de lei, dintre care 104 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform OUG 195/2002R, _privind circulația pe drumurile publice_.

De asemenea, au fost aplicate 5 sancțiuni conform Legii 145/2014, _pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol_, 2 sancțiuni conform Legii 333/2003, _privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor_ și 2 sancțiuni conform Legii 227/2015, _privind Codul Fiscal_.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 2 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

În urma activităţilor desfaşurate, polițiștii au identificat 2 bărbați care dețineau produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, aceștia fiind sancționați contravențional cu suma de 40.000 de lei, conform Legii 227/2015, _privind Codul fiscal_. Totodată, au fost ridicate 86 de pachete de țigări (1.720 de țigarete) în vederea continuării cercetărilor.

Deasemenea, a fost depistat un bărbat în timp ce oferea spre vânzare în piața agroalimentară din Făget mai multe obiecte vestimentare (șepci) susceptibile a fi contrafăcute, cu însemne și sigilii ale anumitor mărci. A fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de _”punere în circulație a unor produse purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”_, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de articole vestimentare.

Articolul precedentBiciclist rănit grav în localitatea Moșnița Nouă
Articolul următorSe schimbă regulile, privind valabilitatea permiselor de conducere, pentru pensionari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.