Acasă Evenimente Școala NR.1 din Timișoara va fi modernizată!

Școala NR.1 din Timișoara va fi modernizată!

206
0

Școala NR.1 din Timișoara va fi modernizată, așa promite primarul Timișoarei , Dominic Fritz.

Întreaga zonă Traian, este prinsă într-un proiect de regenerare urbană, care se va realiza, cu optimism, spune primarul Timișoarei.

‘Copiii de la școala din Fabric – cea mai veche din Timișoara – vor avea, în sfârșit, o școală modernă așa cum le-am promis în toamnă la începutul anului școlar.
Am obținut 10 milioane de lei finanțare europeană pentru a moderniza școala construită în 1847. Consolidăm clădirea, înlocuim toate instalațiile, țevile și corpurile de iluminat, punem altă tâmplărie, o altă instalație de încălzire, termoizolăm pereții.
Școala se află într-o zonă care va fi complet schimbată în anii care vin, datorită unui mare proiect de regenerare urbană pe care îl avem în lucru pentru toată zona Traian. Școala nr. 1 este parte a acestei modernizări a cartierului. Copiii care învață aici vor avea condiții mai bune de studiu, confort sporit în clase – și asta ne dorim să crească atractivitatea procesului de educație.
Anul acesta am alocat 150 de milioane de lei pentru investiții în infrastructura școlară, pentru a le oferi copiiilor condiții egale de educație indiferent dacă merg la o școală centrală sau la una de cartier”, a scris primarul pe facebook.
Articolul precedentTrupele Antitero au ajuns la Tribunalul Timiș! Un laptop suspect a fost abandonat în clădire!
Articolul următorSoția lui Kobe Bryant va primi 29 de milioane de dolari de la autoritățile din L.A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.