Acasă Evenimente Ilie Suciu nemulțumit de lucrările grădiniței din comuna Lenauheim

Ilie Suciu nemulțumit de lucrările grădiniței din comuna Lenauheim

163
0

Primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu este nemulțumit de lucrările de reabilitare a grădiniței din comună.

El a fost în teren și a văzut stadiul lucrărilor.

“La șantierul proiectului ”Reabilitare Grădiniță P.N. în Localitatea Lenauheim, Comuna Lenauheim, Județul Timiș”, lucrurile observate nu prezintă o situație mulțumitoare. S-au făcut câteva cămășuiri, subzidiri, dar lucrurile nu evoluează în ritmul în care ar trebui.
Am fost și pe acest șantier, împreună cu proiectantul pentru a vedea progresul lucrărilor. Mobilizarea de forțe din partea constructorului este extrem de slabă și nu mă pot abține să nu compar cu constructorul care lucrează la cămin la Grabaț, care în trei săptămâni a demolat și descoperit tot, iar acum face consolidările la structura de rezistență.
Voi vorbi despre această situație cu firma care lucrează aici, la grădinița Lenauheim, îi vom notifica și în scris, cu amendamentul că scopul nostru este să finalizăm lucrarea în termen și la calitatea prevăzută în proiect, nu să aplicăm penalități.
↗Vă reamintesc, contractul pentru ”Reabilitarea Grădiniței P.N. în Localitatea Lenauheim, Comuna Lenauheim, Județul Timiș” a fost câștigat de SC Jafar Concept SRL din Dumbrăvița, Județul Timiș. Prețul contractului este de 2.977.124,12 lei, proiectul fiind finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Durata contractului este de 12 luni.
↗Lucrările ce vor fi executate presupun reabilitarea totală și modernizarea imobilului în care funcționează Grădinița PN din Localitatea Lenauheim. Aici sunt incluse lucrări la structura de rezistență, la pereții despărțitori – consolidarea loc, refacerea planșeului și a șarpantei, schimbarea acoperișului. Pe lângă intervențiile structurale, se vor face intervenții de recompartimentare a spațiilor și presupune împărțirea corpului de clădire pe zone”, a scris primarul Ilie Suciu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentIulius Town este partener principal al Timișoara 2023, Capitală Europeană a Culturii
Articolul următorAJF TIMIȘ a finalizat un proiect de formare și perfecționare a arbitrilor. Raul Ghiciulescu, inițiatorul proiectului, este mulțumit de munca depusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.