Acasă Economic Timpark a fost dotată cu o mașină care verifică automat mașinile care...

Timpark a fost dotată cu o mașină care verifică automat mașinile care nu au plătit parcarea

308
0

Timișoara se dezvoltă la  nivelul infrastructurii digitale a parcărilor din oraș. Va avea o mașină care verifică automat vehiculele care plătesc sau nu parcarea.

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău este foarte mândru de această reușită.

“De săptămâna viitoare implementăm un sistem digital de verificare a parcărilor din oraș.

TimPark s-a dotat cu o mașină care detectează automat vehiculele care plătesc sau nu parcarea. Sistemul e conectat la baza de date a TimPark și trimite datele în timp real.

În momentul în care mașina merge prin centru sau printr-un cartier, poziția vehiculelor care nu au plătit va fi transmisă echipelor TimPark pe telefoane, iar aceștia se vor deplasa pentru a sancționa parcarea fără plată. Încă nu avem cadru legal pentru a trimite aceste sancțiuni în mod automat la proprietari.

Acest vehicul de verificare face parte dintr-un plan mai larg de reformare a sistemului de parcare. Nu vrem să angajăm oameni în plus ca să acoperim o suprafață mai mare din oraș, ci vrem să creștem eficiența resurselor pe care le avem deja. Această mașină ne va permite să facem pe fiecare stradă din Timișoara cel puțin o verificare în fiecare zi”, a scris mândru viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentTânără fără experiență, în vârstă de 19 ani, a intrat cu mașina sa frontal într-un autotren!
Articolul următorComuna Șandra a rămas fără primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.