Acasă Externe Liviu Dragnea : “ Asta este poliția politică a lui Iohannis. Niciodată...

Liviu Dragnea : “ Asta este poliția politică a lui Iohannis. Niciodată nu i-a interesat de viețile oamenilor, eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic pentru a mă demoniza în orice fel posibil”

159
0

Liviu Dragnea a oferit un scurt interviu pentru ziarul stiripesurse.ro, oamenii politici din dosarul “Belina” au fost achitați.

Liviu Dragnea: În primul rând sunt foarte bucuros că toți și Sevil, și Adrian Gâdea și toți au scăpat de calvarul ăsta de 6-7 ani. Au fost ani în care DNA-ul și-a bătut joc de viețile lor, e carierele lor, de familiile lor și de toți românii.

Asta este poliția politică a lui Iohannis. Niciodată nu i-a interesat de viețile oamenilor, eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic pentru a mă demoniza în orice fel posibil.

Odată cu această decizie se închide o legendă, care a fost o mare, mare minciună băgată pe gât poporului român.

Cine răspunde pentru asta? Răspunde cineva pentru toată situația asta, pentru carierele distruse. Sevil a fost unul dintre oamenii buni pe care i-a a avut România. A fost un ministru foarte bun, un om muncitor, un specialist și o fată tare isteață.

Cine plătește? Iohannis, Kovesi, PNL-ul, cine plătește pentru toate astea?

Din păcate, starea de atunci este prezentă și acum în România. La o scară mai mică este prezentă și cazurile de poliție politică sunt la ordinea zilei

Articolul precedentSevil Shhaideh a fost achitată definitiv în dosarul Belina
Articolul următor🛫Venezia | Romantic City Break | *De la 69 de lei 🇮🇹

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.